Sztárok

Újra Gesztesi Károly sírjánál trombitált Galambos Lajos

Galambos Lajos a temetés után alig egy héttel zenélt Gesztesi Károly sírjánál.

Egy héttel ezelőtt Galambos Lajos lehunyt szemmel, nehéz szívvel zenélt az 56 évesen elhunyt Gesztesi Károly temetésén. A zenész az Il Silenzio című dalt játszotta el, és most újra ellátogatott a színész sírjához, hogy trombitáljon neki.

Fotó: Galambos Lajos Hivatalos Facebook Oldala

„Még sosem zenéltem olyan nehéz szívvel, de most másról volt szó. Nemrégiben történt, hogy éjjel 11-kor felhívott és megkért, menjek át hozzá Várgesztesre. A feleségem csodálkozott, de megértő volt, és annak az estének az emléke örökre bennem maradt. Karcsinak lelki problémája volt, amiről nem fogok beszélni, megőrzöm a barátom titkait, de azon az éjszakán ezt a Mi muzsikus lelkek című dalt is elénekelte, méghozzá olyan átéléssel, ami nagyon meghatott” – mesélte Lajcsi a Blikknek, és felidézte a Csókos asszony című operett betétdalát.

A zenészt 40 éves barátság fűzte Gesztesi Károlyhoz, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában ismerkedtek meg. „Ugrattam, hogy fagottosként nem tudja megfújni a trombitát, de ezen is játszott, méghozzá meglepően jól. Ezért is fájt annyira, hogy a temetésén ezzel a hangszerrel fújtam neki” – mondta Galambos Lajos, aki máskor is visszatér majd zenélni barátja sírjához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top