nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek szerelmet hozhat a május

Csillagjegyek, akiknek szerelmet hozhat a május

A május különleges meglepetést tartogat ezeknek a csillagjegyeknek.

Bak

Néha talán többet is agyalsz és gondolkozol, mint kellene. Most mégis érdemes álmodozni, hiszen nagyon könnyen valóra válhat minden, amit csak szeretnél. Persze, ha párkapcsolatban élsz, érdemes átgondolnod, vajon megéri-e. Viszont, ha független vagy még, éld meg teljes szívvel a legromantikusabb pillanatokat, használd ki a lehetőségeket, de azért légy résen, nem hozz elhamarkodott döntéseket. Jól is teszed, mert ez a mostani szerelem megéri a türelmet. Remek május elé nézel!

Csillagjegyek és a szerelem májusban

(Fotó: Getty Images)

Bika

Májusban minden romantikus álmod teljesülhet akkor is, ha párkapcsolatban élsz, és akkor is, ha még keresed a valódi társadat. Ha mostanában hoz össze a sors valakivel, számíthatsz rá, ő nagyon fontos helyet tölt be az életedben. Persze, nem érdemes semmit sem elsietni, csak lassan és óvatosan bontsd ki előtte a lelkedet… Sok energiádat elvesz ez az időszak, de nagyon fogod élvezni, és olyan pluszt ad, amit már rég nem éreztél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top