nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek könnyedén átvernek mindenkit

Ezek a csillagjegyek könnyedén kijátszanak mindenkit

Ezek a csillagjegyek kények-kedvük szerint alakítják az eseményeket.

Skorpió

A Skorpió csillagjegy abszolút a nyertese ennek a versenynek, mert simán előnyt kovácsol magának az érzéseiden tiporva. Miután kihasznált, hátrahagy, mintha mi sem történt volna. Közben azonban egyáltalán nem szereti, ha könnyen adja magát az áldozata, szereti a kemény harcot és persze a győzelmet.

Csillagjegyek, akiknagy játékosok

(Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szűz nem játszik a játék kedvéért, nem egy tipikus szélhámos fajta, de ha szüksége van valamire tőled, akkor számíthatsz rá, hogy ügyesen keveri a kártyákat, addig beszél, addig ügyeskedik, amíg el nem éri, amit akar. A köszönöm néha nehezen jön a szájából, sokkal inkább arra lehet számítani, hogy ha betöltötted a szereped a játékában, akkor onnantól észre sem vesz majd.

Halak

A Halak csillagjegy a passzív-agresszív kommunikáció koronázatlan királynője. Nagyon vigyázz a pénzedre mellette, mert ha kölcsönt ajánlasz fel neki, könnyen lehet, hogy soha nem látod viszont. A bizalmaddal is csak óvatosan ajándékozd meg, mert a szavaival a lelkedbe gázolhat úgy, hogy maradandó sérüléseket szerzel mellette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top