nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket nagyon egyszerű átverni

Csillagjegyek, akiket nagyon egyszerű átverni

Ha valaki hiszékeny, könnyen megtalálhatják az olyan emberek, akik kihasználják. A következő csillagjegyek nagyon naivak.

Nyilas

A Nyilas könnyen a szívébe zár bárkit. Rózsaszín szemüvegen keresztül látja a világot, és nem sokat gondolkodik, mielőtt vakon megbízik az emberekben, és energiát, időt szán rájuk. Az ő hitvallása szerint minden ember eredendően jó. Pont emiatt a világnézet miatt üti meg olyan sokszor a bokáját. Az emberek sokszor átverik a Nyilast, aki ugyan sérül, de az emberekbe vetett hite sosem csorbul.

Naív csillagjegyek

Fotó: depositphotos.com

Bak

A Bakokat hiába figyelmeztetik, szintén hajlamosak könnyen megbízni az emberekben, és hisznek a nekik tett hamis ígéretekben. Mindig hajlandóak második esélyt adni az embereknek, emiatt pedig gyakran összetörik a szívük. Nem tanulnak ők sem ebből, akárcsak a Nyilasok. Mindig belefutnak ugyanabba a hibába.

Halak

A Halak csillagjegyűeknek meggyőződésük, hogy mindenkiben van rejtett jóság. Idealista és optimista lelkek, akiket könnyen manipulálnak és megtévesztenek olyan emberek, akik úgy tesznek, mintha kedvelnék őket, miközben csak érdekből vannak velük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top