nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik szemrebbenés nélkül kibeszélnek a hátad mögött

Csillagjegyek, akik szemrebbenés nélkül kibeszélnek a hátad mögött

Ha ismersz valakit, aki az alábbi csillagjegyek egyikében született, légy óvatos, mit osztasz meg vele. Mert amint hátat fordítasz neki, elpletykálja.

Nincsen semmi gond egy kis pletykálással. Sőt, a pletyka pejoratív értelmezése csak azért született (a városi legendák szerint, persze), mert a régi időkben a férfiaknak nem tetszett, hogy a nők egymással beszélgetnek, és információkat osztanak meg egymással. Pedig amíg nem bántunk ezzel meg senkit, kifejezetten szórakoztató lehet átbeszélni az életünk történéseit. Csakhogy amit az alábbi csillagjegyek csinálnak, az már régen kiesik a jóindulatúság területéről. Szemrebbenés nélkül kibeszélnek és pletykálnak.

Ikrek

Ha egy Ikrek csillagjegyűvel megosztasz egy szaftosabb infót, már viszket is a keze, hogy tárcsázza az anyukáját, lepötyögje az üzit a párjának, vagy rányomjon a hangüzenet gombra és értesítse a teljes groupchatet. A legtöbbször tud disztingválni, de ha úgy érzi, valami értékesre bukkant, nem bír magával.

Sajnos az Ikrek rossz tulajdonságai között a kétszínűséget emlegetik, nem véletlenül: még a felszínen megbízhatónak tűnő személyekről is kiderülhet, hogy tovább adták egy titkodat. Nem biztos, hogy szándékosan, de az sem, hogy nem…nála sosem tudhatod.

Bajos csajok

Fotó: Profimedia

Rák

Szerencsésnek mondhatod magad, ha bekerültél egy Rák jegyű legbelső köreibe. Ez azt jelenti ugyanis, hogy innentől kezdve téged foggal-körömmel védeni fog, és nincs az az Isten, hogy hátba támadjon. Ami a kívülállókat illeti? Feléjük nincs kegyelem. Ki szakított kivel? Kivel lépett félre? Kit rúgtak ki? Mindent tudni akar mindenkiről, és meg is szerzi az információkat. Amiket aztán szépen tovább is ad, kiegészítve a saját véleményével. Abból ugyanis van neki. Rengeteg.

Szűz

Igazi elemzős típus a Szűz, ezért ő általában a mélyebb beszélgetéseket preferálja a könnyed pletykálások helyett. De ez nem jelenti azt, hogy ne beszélne ki másokat, egyszerűen csak műfajt vált. Ahelyett, hogy szórakoztató infókat osztana meg egy ismerőséről, inkább beleássa magát a legnagyobb drámákba, és azt szedi cafatokra. Emellett a Szűz rossz oldala az erősen kritikus énjében tud megmutatkozni, azaz: ő mindent jobban tud, és erről mindenkit biztosít is, akármi legyen a téma.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top