nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik barátaikon köszörülik a nyelvüket

Csillagjegyek, akik barátaikon köszörülik a nyelvüket

Nagyon bántóak tudnak lenni a következő csillagjegyek.

Vízöntő

A Vízöntő nemcsak a párkapcsolataiban képes nagy hibákat elkövetni, hanem a barátságokat is képes elszúrni. Bár alapvetően nem rosszindulatú, de nagyon nagyok az elvárásai saját maga és mások irányában is. Mivel általában brutálisan őszinte, nem fogja vissza magát, és gyakran felhívja a figyelmet a rossz döntésekre is. Nagyon bántó tud lenni, nagyon nyers. Könnyen megeshet, hogy kigúnyol vagy a hátad mögött beszél rólad.

Csillagjegyek, akik néha csapnivaló barátok

(Fotó: Getty Images)

Szűz

A legtöbb Szűz öntörvényű, és jóformán mindenki döntésében talál valami kivetnivalót. Lehet, hogy a szavai sértők, de ezt ő normálisnak gondolja. Eszébe sem jut, hogy neked fájdalmat okozhat. Add a tudtára, hogy márpedig nagyon fájó, amiket mond. Azt is ródd fel neki, hogy ne beszéljen rólad a hátad mögött, még akkor sem, ha ezt nem bántó szándékkal teszi.

Kos

Még akkor is, ha barátokról van szó, akiket nagyra tart, szinte semmit sem képes tolerálni. Ha felhívod aggodalommal telve, vagy tanácsot kérsz tőle, akkor őszintén elmondja a véleményét, de mindezt úgy, hogy közben nem veszi figyelembe az érzéseidet. Könnyedén megbánt, sőt, képes a baráti körből valaki másnak is beszélni a dilemmáidról az engedélyed nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top