nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik saját maguk ellenségei

Csillagjegyek, akik saját maguk ellenségei

Ezek a csillagjegyek önmaguk legnagyobb ellenségei.

Nyilas

A Nyilas gyorsan dönt, ösztönös, és minden adott ahhoz, hogy időnként ő is őrültségeket tegyen. Csöppet sem büszke rá, amikor egyszer-egyszer elront valamit, de úgy van vele, ez is élete szerves része, amiből tanulni lehet. Mégis megvan az a a rossz szokása, hogy hajlamos többször is ugyanazokat a hibákat elkövetni, ami miatt ostorozza is magát eleget.

Csillagjegyek, akik önmaguk ellenségei

(Fotó: unsplash)

Halak

Tudja, hogy nem biztos, hogy bejön, amit tervez, de mégis csinálja. A Halak valóban az a csillagjegy, aki a saját maga ellensége. Valahogy sosem sikerül neki az, amit eltervez, de nem változtat. Talán itt hibáz a legnagyobbat!

Bika

Vannak napok, amikor a Bika józansága megkérdőjelezhető. Amikor viszont sor kerül rá, ingerült és féktelen oldalát is megismerheti a környezete. Hajlamos lehet még azelőtt mindenféle következtetést levonni, hogy megismerné a tényeket. Alapvetően visszafogott, aki inkább csak magában bosszankodik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top