nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akikben egyáltalán nincs rugalmasság

Csillagjegyek, akikben egyáltalán nincs rugalmasság

Ezek a csillagjegyek nagyon ragaszkodnak a megszokott dolgokhoz, utálják a változásnak még a gondolatát is.

Vízöntő

Vannak bizonyos változások, amelyeket szeretnek a Vízöntők szeretnek elkerülni. Nem szeretik a hirtelen változást, azt, amire nem tudnak felkészülni. Kisebb változásokkal nincs gondjuk, azzal megbirkóznak. A munkahelyi változásokat is nehezen viselik, egy szorongást vált ki belőlük, ha valami újdonságot vezetnek be a főnökeik.

Csillagjegyek és a változás

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérlegek számára a változás kifejezetten rémisztő, mert sok olyan következménnyel járhat – viták, konfrontációk, diszharmónia –, amiket a Mérlegek nem szeretnek. E csillagjegy szülöttei nincsenek mindig meggyőződve, hogy a változásokkal majd minden jobb lesz. Ők tényleg nagyon rugalmatlanok.

Bak

A Bak szereti, ha a dolgok rendben vannak, és szabályozottak. A változás nem ilyen, és az a Baknak sok nehézséget okoz. A Bakok meg akarják menteni a helyzetet, de nem mindig képesek erre, ha változás történik. Nem üdvözlik, nem a jóbarátjuk a változás, e tekintetben nagyon rugalmatlanok tudnak lenni ők is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top