nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek az öröm és játékosság hevében – Szerelmi horoszkóp 2024. május 25-26.

Lovagold meg a szerencsét hétvégén, keresd pároddal együtt a jó lehetőségeket!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lelkesedéseddel kedvesedet is feltüzelheted. Hangolódjatok egymásra és garantált lesz örömötök. Gondosan ügyelj most kommunikációdra, nem kell gátolnod magad, csak találd meg a helyes határokat. Segít, ha lenyugszol és elcsitítod belső érzelmi hullámaidat…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Áldd az optimizmus erejét és őrizd meg magadban ezt a viszonyulást egész hétvégén. Az öröm és a jókedv szabadon áramolhat, ha nem görcsölsz rá semmire. Ráérsz vasárnap tervezni a jövő hetet, ha lehet, pároddal együtt, addig pedig adjátok át magatokat a felhőtlen pihenésnek.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerencse kísérhet benneteket hétvégén, sőt, az elkövetkező hosszabb időszakban is. Vedd észre a lehetőségeket és élj is velük! Most minden ötletedet, minden intellektuális erődet felhasználhatod. Vedd sorra, hogy mi mindenért lehetsz hálás, különösen, ami párkapcsolatodat illeti.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Életed minden területét aktivizálhatod hétvégén. A szombat legyen inkább a vidámságé és az önfeledt szórakozásé. Vasárnap pedig maradjon énidőd, amikor kicsit befelé fordulhatsz, átgondolhatod dolgaidat, gyógyíthatod sebeidet és feltöltődhetsz.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton minden játékos ötletedet bevetheted, vasárnap viszont szánj időt a tervezésre és pároddal közös dolgaitok megbeszélésére. Koncentrálj kedvesed igényeire, helyezd most ezt az első helyre. A belőled áradó erő őt is magabiztossá teszi és megnyugtatja.

Szerelmespár orrukat összedugva

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat legyen a felhőtlen örömé, vasárnapra hagyd a jól megszervezett és beosztott programokat. Ha új lehetőségek adódnak, őrizd meg nyugalmadat, különben nem fogsz tudni megfelelően reagálni. Bátran bízz megérzésedben és ösztöneidben.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Élvezd ki, hogy önbizalom-hullám önthet el. Maradj pozitív és add át magad a felhőtlen örömnek kedvesed karjaiban. Ha lehetőségetek adódik, akár kisebb kiruccanásra is vállalkozhattok. Ha ez most nem fér bele, akkor szánjatok időt a közös nyári programok szervezésére.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most akár komfortzónádat is érdemes lesz átlépni, mert új izgalmak várhatnak pároddal. Engedd el kétségeidet, kár lenne ezekkel megfertőzni a felhőtlen hétvégét. A szombat legyen a tüzes mámoré, a fegyelmezettséget és összeszedettséget igénylő programokat pedig inkább vasárnapra időzítsétek!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Játékos életörömöddel áraszd el kedvesedet. Akár szintet is léphettek kapcsolatotokban. Hangolódj párodra, hogy azonos rezgésszintet tudjatok elérni. Most minden vonzerődet extra hatékonysággal vetheted be…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Erősítsd pozitív gondolataidat. Szombaton engedd meg magadnak, hogy lelazulsz, elengeded magad, legalább kedvesed társaságában. Hagyd vasárnapra a tervezést, a kötöttebb programokat! Ezekben sem kell egyedül helytállnod, működj együtt pároddal, vond be őt a teendőkbe.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vedd sorra, hogy miért is lehetsz hálás a sorsnak és kedvesednek. Engedd magad lendületesen a hétvégébe, ragadd magaddal párodat is, legalább szombaton legyen egy közös, önfeledt napotok. Vasárnap még mindig ráértek kötelezettségeiteknek eleget tenni.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne aggódj olyan dolgok miatt, melyeket nem tudsz befolyásolni, mert ezzel csak energiát veszítesz, amit másra is fordíthatnál. Inkább nézd meg, hogy mire kéne ügyelned kapcsolatod alakításában – ha lehet, légy minél gyakorlatiasabb. A felhőtlen öröm támogatni fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top