nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek akik szótárában nem szerepel a megbánás

Csillagjegyek akik szótárában nem szerepel a megbánás

Ők vállalják a felelősséget a döntéseikért.

Kos

A Kosokat nem érdekli, hogy mások mit gondolnak róluk, mert úgy vélik, hogy az emberek azért foglalkoznak mások életével, mert féltékenyek vagy unják a sajátjukat. Mindebből adódóan, valamint azért, mert türelmetlen természetűek, számos olyan dolgot gyorsan meglépnek, melyeket mások csak hosszas hezitálás után vagy egyáltalán nem mernek megtenni, tartva a következményektől. És legyenek bármilyenek is ezek a következmények, a jegy szülöttei maximálisan vállalják a felelősséget döntéseikért, és sosem bánják meg.

Csillagjegyek és a döntések

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek az egyik legkíváncsibb jegy, és gyakran mindent bevállal, hogy kielégítse kíváncsiságát, még akkor is, ha ezzel olykor akár kellemetlen szituációkba is sodorja magát. A félelemérzet és a megbánás pedig nem szerepelnek a szótárukban, még akkor sem, amikor olyan döntéseket hoznak, melyek a külvilág szemében kockázatosnak vagy akár rossznak tűnhetnek. Mindig, minden körülmények között tudnak dönteni, és sosem bánják meg azt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top