nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Elengedő holderő – Heti holdhoroszkóp 2024. május 29-június 4.

A fogyó Hold ereje segít az elengedésben és a tisztítási, tisztulási folyamatokban.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – május 29.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő

Ma a szellőztetés napja van, engedd be az egész lakásba, irodába a friss levegőt. A fejedet se felejtsd el kiszellőztetni, különösen, ha szóváltásba keveredtél valakivel. Egy tempós séta segíteni fog lehiggadni, és elengedni a feszültséget, közben pedig végezz egy kis képzeletgyakorlatot: a másik helyében vajon mit mondanál?

CSÜTÖRTÖK – május 30.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő, 02:34-től Halak

Ma vizes jegybe lép a Hold, ráadásul a fogyó fázisában, így tökéletes nap ez arra, hogy könnyebben megszabaduljunk a szennyeződésektől. Ha teheted, ma intézd a nagymosást, sőt, egyéb tisztítási munkákat is jó lenne ide időzíteni. Ha szeretnél valamiről leszokni, ez jó alkalom lehet elkezdeni, miért ne lehetne pont május 30-án, csütörtökön belevágni?

PÉNTEK – május 31.

A Hold: fogy
Jegy: Halak

A méregtelenítéshez remek nap a mai. Ha nem is böjtölünk, de igyekezzünk ma kímélő étrendet tartani. Éhezni azért nem kell, de könnyű fogásokat válasszunk, melyek nem terhelik meg túlságosan emésztőrendszerünket. Érdemes ma néhány bögre gyógyteát is elkortyolgatni és persze jó sok vizet is inni.

SZOMBAT – június 1.

A Hold: fogy
Jegy: Halak, 05:30-tól Kos

Ma pörgős, aktív programokat érdemes szervezni. Keressünk társaságot, szervezzünk kerti partit, a vidámság és lelkesedés legyen a jelszavunk. Bármilyen sportot is űzöl, ma semmiképp se hagyd ki az edzést, ráadásul ma a kilók is könnyebben leolvadnak.

VASÁRNAP – június 2.

A Hold: fogy
Jegy: Kos

A tegnaphoz hasonlóan ma is belevethetjük magunkat a dolgok sűrűjébe, akár új utakat törve. Olyasmibe pedig nem érdemes belefogni, ami elszánt precizitást és végeérhetetlen türelmet igényel. Ügyelnünk kell viszont arra, hogy a többiekkel is türelmetlenebbek lehetünk a kelleténél, számoljunk el inkább tízig, mielőtt vitával tennénk tönkre az első júniusi vasárnapot.

HÉTFŐ – június 3.

A Hold: fogy
Jegy: Kos, 07:55-től Bika

A hétvége szertelensége után ma jó szokás szerint, szép rendben indítsuk el a hetet. Nehézséget okozhat egy nemszeretem feladat. Az lenne az igazi kihívás, ha pont ezzel kezdenénk a napot, ha pedig sikerül, akkor az igazi győzelmet is ez hozhatja el. Arról nem beszélve, milyen felszabadító érzés lesz magunk mögött tudni már a hét elején!

Nő int a tengerparton

Fotó: Getty Images

KEDD – június 4.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Ma tovább haladhatunk utunkon szép, egyenletes tempóban, nem rohangászva össze-vissza, hanem stabil lábakon állva, biztosan törve előre. Nyugalmadat mások is megérzik és örömmel fognak követni. Kedvező az idő a bőrradírra, epilálásra, tartósabb eredményt várhatunk, ha ezeket ma alkalmazzuk.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akiknek gyorsan vág az esze Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top