nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek nem lehet a kedvére tenni

Csillagjegyek, akiknek nem lehet a kedvére tenni

Nekik soha, semmi sem jó.

Halak

A Halak hajlamos igen magas igényeket támasztani. Kiszámíthatatlannak tűnhet, mert folyton változik a hangulata. Ő a rekorder abban is, hogy az életet nehéznek, küzdelmesnek éli meg. Feláldozza magát, belebújik a mártírszerepbe, de valójában gyakran ő maga sem tudja, mit is szeretne igazán, vagy mi az, ami igazán boldoggá tenné. Semmi sem megfelelő neki, mindenhez csak grimaszokat vág. Nem tetszik neki semmi, még akkor sem, ha a másik fél nagyon igyekszik. Lehetetlenség a kedvében járni.

Csillagjegyek, akiknek nem lehet a kedvére tenni

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikreknél a kommunikáció, az izgalmas beszélgetések nagyon fontos szerepet töltenek be, ezért olyan társra vágyik, aki hozzá hasonlóan remekül kommunikál, képes izgalmasan, érdekesen beszélgetni, érti a szarkasztikus, cinikus poénokat, nem mellesleg megnyerő külsővel rendelkezik. Nem könnyű megfelelni az elvárásainak, mert lényegében gyakran változtatja azt. Tehát ami tegnap megfelelt, az lehet, ma már nem lesz jó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top