nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Virágba borító újholdas erő – Heti holdhoroszkóp 2024. június 5-11.

A csütörtökön ránk köszöntő újhold frissességet és régi tervek szárba szökését ígéri.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – június 5.

A Hold: fogy
Jegy: Bika, 10:37-től Ikrek

Ma még felhasználhatod a fogyó Hold energiáját arra, hogy megkönnyítse az elengedést, a selejtezést, megszabadulást mindattól, ami a múlthoz láncol. Reggel szakíts időt legalább egy gyors takarításra, most szinte fellélegzik a tér körülötted kezed nyomán.

CSÜTÖRTÖK – június 6.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Ikrek

A mai újhold ereje támogat abban, hogy belevágjunk egy új projektbe. Most gördülékenyebben kezdhetjük el a dolgokat, lehullik rólunk a nehézkesség és esetleges tespedtség. Ne csak a feladatainkon nézzünk végig a megújítás szándékával, hanem kapcsolatainkba is öntsünk friss figyelmet és energiát.

Holdfény süt a könyvből kiemelkedő sziromszívre

Fotó: Getty Images

PÉNTEK – június 7.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek, 14:44-től Rák

Ha megbeszélnivalód akad valakivel, lehetőleg még délelőtt találkozzatok és intézzétek el ¬– könnyedén és fesztelenül, ráhangolódva egymás szavaira és mögöttes érzelmeire is. Ha nem szeretnéd hétvégére hagyni a takarítást, ma délután szánj rá egy kis időt, most kedvez a holdállás mindenféle vizes munkának.

SZOMBAT – június 8.

A Hold: nő
Jegy: Rák

Érzékenységünk ma fokozódhat, ami különösen emberi kapcsolataink ápolásában segíthet. Csak arra kell ügyelni, nehogy túlzásba essünk és túlérzékenységbe csapjon át a dolog, ami könnyen sértődéshez, illetve sértettséghez vezethet. Ha pedig már megtörtént a baj, sokkal nehezebb lesz kisimogatni azt a lelkünkből, mint megelőzni.

VASÁRNAP – június 9.

A Hold: nő
Jegy: Rák, 21:31-től Oroszlán

Ma semmiképp se hagyd ki a családi programot, próbálj nagylelkűen és megértően tekinteni még az egyébként esetleg idegesítő családtagodra is – ha sikerül, meglepő lehet az eredmény… Minél nyugodtabb maradsz, annál jobban tudod ezt árasztani magadból és így a körülötted lévők is szelídebbekké válhatnak.

HÉTFŐ – június 10.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

Nagy lendülettel és kiemelkedő aktivitással, tüzes energiákkal vetheted bele magad a hétfőbe, sőt az egész hétbe. Arra érdemes vigyázni, nehogy ez a kezdeti nekirugaszkodás eltérítsen a precízen kijelölt iránytól és túlszaladj a határokon.

KEDD – június 11.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

Olyan tüzes erő, olyan impulzus kísérheti munkánkat, mely alkotásra és aktivitásra serkent, semmiképp se hagyjuk ki ezt a felívelő hullámot. Ez persze nem jelenti azt, hogy a végtelenségig túlóráznunk kéne, sőt, az lenne ma az ideális, ha munka után, illetve este szeretteinkre is több figyelmünk jutna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top