nlc.hu
Horoszkóp
Madarak, akik angyali üzenetet hordoznak

Madarak, akik angyali üzenetet hordoznak

Az asztrológia szerint az angyalok gyakran madarak és egyéb élőlények formájában üzennek nekünk.

Galamb

Ha többször egymás után turbékoló galambpárt látunk, a magánéletünkben jelentős pozitív fordulat következhet be, illetve békés mindennapokat élhetünk meg. Ha azt vesszük észre, hogy egy szép, magányos galamb rendszeresen feltűnik a környezetünkben, égi támogatásban, védelemben részesülünk, fentről figyelik lépéseinket.

Madarak, akik angyali üzenetet hordoznak

(Fotó: unsplash)

Varjú, holló

A holló és a varjú a túlvilágot és a szabad akarat által befolyásolhatatlan erőket szimbolizálja, és mindenképpen figyelmeztetést hordoz.
Gyakori megjelenésük utalhat arra, hogy ebben az időszakban a sors formálja az életutunkat, és még ha nehézségekkel, súlyos gondokkal küzdünk is, sorsszerű események történnek velünk.

Fecske

A fecske a szabadság és rugalmasság, alkalmazkodókészség megtestesítője. Arra hívja fel a figyelmünket, hogy létezésünkben a legfontosabb az örök változás elfogadása, és a túlzott komfortzónához való ragaszkodás elengedése – olvasható az astronet oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top