nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik bizonytalanságban tartanak

Csillagjegyek, akik bizonytalanságban tartanak

Sosem mondanak konkrét választ, inkább bizonytalanságban tartanak.

Ikrek

Az Ikrek esetében el kell fogadni, hogy egyszer ilyenek, másszor olyanok. Teljesen kiszámíthatatlan csillagjegy. Ne lepődj meg, ha megvárat, aminek oka lehet csupán annyi, hogy sokáig tartott eldöntenie, milyen ruhát vegyen magára. A legjobban akkor jársz, ha várod a váratlant. Szórakoztató típus, de az ígéreteit soha ne vedd készpénznek. Ritkán tartja be, amit megígér, inkább szeret mindenkit bizonytalanságban tartani. Egyszerűen nem lehet kiszámítani, mi a következő lépése.

Csillagjegyek és a bizonytalanság

(Fotó: Getty Images)

Halak

A Halak álmodozó természet, hajlamos jóval több időt tölteni a saját maga kreálta világban, mint a valóságban. Nagylelkű és együttérző, de inkább az érzéseire hallgat. Hullámzó és kiszámíthatatlan. Ugyanakkor romantikus alkat, az élet örömeit keresi. Miután az érzelmei vezérlik, nem szívesen vállalja a következményeket és a felelősséget sem. Nagyon kiszámíthatatlan, hogy egy adott helyzetre hogy reagál, ezért másokat is bizonytalanságban tart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top