nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig elbizonytalanodnak

Ezek a csillagjegyek mindig elbizonytalanodnak

Állandó kétségek és bizonytalanság között vannak ezek a csillagjegyek.

Ikrek

Az Ikrek szórakoztató, megnyerő típus, de időnként mégis nagyon bizonytalan tud lenni. Retteg attól, hogy kimarad valamilyen eseményből, vagy már nem kedvelik őt a többiek. Amikor csak teheti, kerüli a konfliktust, mindig arra törekszik, hogy elfogadják őt a többiek. Ha csak egy picit is magabiztosabb lenne, el merné hinni, hogy tényleg ő az egyik legnépszerűbb csillagjegy. Döntésekkel kapcsolatban is gyorsan elbizonytalanodik, leginkább magában nem hisz.

Bizonytalan csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Rák

A Rák megérzi a negatív és pozitív energiákat. Az öröm pontosan olyan gyorsan hat rá, mint a többiek bánata, panaszkodása. Az ő vállán bárki elsírhatja a bánatát. Mindent megtesz a szeretteiért még úgy is, hogy közben lemond a saját igényeiről. Sérülékenysége, bizonytalansága okán nagyon fél tőle, hogy nem értik meg a többiek, vagy nem szeretik eléggé. Bizonytalan sokszor magában is, és a baráti, családi körében is.

Vízöntő

A Vízöntő bármilyen magabiztosnak tűnik, bizonytalansága folytán az elismerésre, a dicséretekre nagyon vágyik. Nagyon fél attól, hogy egyszer valaki felfedezi, hogy valójában mennyire bizonytalan. Nehezen hoz meg döntéseket, sokat őrlődik, amit a többiek nem látnak rajta. Ez a belső harc nagyon kimeríti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top