nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek állandó bizonytalanságban élnek

Ezek a csillagjegyek állandó bizonytalanságban élnek

Nem szándékosan teszik, hogy folyamatos bizonytalanságban tartanak, ők egyszerűen ilyenek.

Halak

A Halak álmodozó természet, hajlamos jóval több időt tölteni a saját maga kreálta világban, mint a valóságban. Nagylelkű és együttérző, de inkább az érzéseire hallgat. Nem tehet róla, víz elemű csillagjegyként hullámzó és kiszámíthatatlan. Ugyanakkor romantikus alkat, az élet örömeit keresi. Mivel erősen befolyásolható típus, a terveitől is könnyen eltéríthető – már ha egyáltalán voltak neki ilyenek. Miután az érzelmei vezérlik, nem szívesen vállalja a következményeket és a felelősséget sem.

Ikrek

Az Ikrek esetében el kell fogadni, hogy ő hol ilyen, hol meg amolyan. Emiatt valójában meglehetősen nehéz bízni benne. Ne lepődj meg, ha megvárat, aminek oka lehet csupán annyi, hogy sokáig tartott eldöntenie, milyen ruhát vegyen magára. A legjobban akkor jársz, ha várod a váratlant. Az Ikreket sem veszik le lábáról az érzelmek, ám az intellektussal annál többre jutsz nála. Szórakoztató típus, de az ígéreteit soha ne vedd készpénznek. Ritkán tartja be, amit megígér.

Csillagjegyek és a bizonytalanság

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Nyilas

A felelőtlenségben kétségtelenül a Nyilas viszi el a pálmát. Lázadozó és nyugtalan természet, egy percig sem képes nyugton ülni, s semmi sem ijesztőbb, mint amikor unatkozik. Még ha rá is veszed, hogy valamilyen közös programot szervezzetek, jó esélye van, hogy közben szerinte izgalmasabb meghívást kap, amiről meg elfelejt szólni neked. A párkapcsolat nála nem élvez prioritást, és elköteleződni sem nagyon akar. Legalábbis ifjabb éveiben. Később talán benő a feje lágya, és megbízhatóbbá is válik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top