nlc.hu
Horoszkóp

Bizonytalan csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek mindenkinél bizonytalanabbak

Próbálják palástolni a gyengeségüket, időnként ugyanakkor maguk sem tudják, mit is akarnak.

Ikrek

Az Ikrek nagyon szereti az embereket, a társasági életet, azt viszont már csöppet sem viselné jól, ha kidobnák a csapatból. Inkább megdicséri barátja új ruháját, amikor az csöppet sem tetszik neki, vagy szó nélkül kíséri el abba az étterembe, amit nem igazán kedvel, csak kerülje a konfliktust, a vitákat, és fogadják el őt a többiek. Kifejezetten szenved a bizonytalanságtól, a visszautasítástól pedig valósággal retteg. Inkább megszépíti a többiek életét, vidámságot csempész a mindennapjaikba, csak velük lóghasson, és nehogy kiközösítsék. Ha csak egy kicsit is magabiztosabb lenne, tudhatná, ő az egyik legnépszerűbb csillagjegy, akit nagyon sokan kedvelnek.

Bizonytalan csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake)

Rák

A Rák gyakran hasonlít inkább síró kisbabához, mintsem határozott, érett felnőtthöz. Hihetetlenül érzékeny csillagjegy, azonnal érzékeli a körülötte élők rezdüléseit, érzelmeit, a külvilágban zajló változásokat. Ezeket az erős érzelmi energiákat pedig nagyon nehezen képes kezelni. A hangulata sem véletlenül hullámzik, az örömet épp olyan gyorsan átveszi, mint mások bánatát. Meglehetősen magasra helyezi az elvárásait a többiekkel szemben, emiatt gyakran csalódik, hiszen nem azt kapja, amit szeretett volna. Ő az egyik csillagjegy, akinek a legsérülékenyebb, a legbizonytalanabb a lelkivilága. Hajlamos úgy érezni, őt senki sem értékeli és szereti, és bizony hajlamos lehet másokat érzelmileg manipulálni is.

Vízöntő

A Vízöntő a tökéletességre hajt. Kifelé mindenkor azt mutatja, milyen csodálatos és nagyszerű az élete. Ne hagyd, hogy megtévesszen, légy vele szkeptikus. Az igazság ugyanis teljesen más. Az élete csöppet sem olyan rózsaszín, mint amilyennek láttatni szeretné. Persze, minden igyekezetével azon van, hogy csillogónak, káprázatosnak lássák őt a többiek, sőt még talán kicsit irigyeljék is a sikerét, a nagyszerűségét. A dicséret, a bók mindennél többet jelent neki, hiszen a félelmét és a bizonytalanságát, hogy kiderül az igazság, pontosan ezzel leplezi.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top