nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek egy picit sem türelmesek

Ezek a csillagjegyek egy picit sem türelmesek

Ezeknek a csillagjegyeknek egy fikarcnyi türelmük sincs.

Mérleg

A Mérleg nagyon szimpatikus, rengeteg pozitív tulajdonsággal, de a türelem csírája sem lelhető fel benne. Könnyen felbosszantja magát olyan apróságokon is, ha nem válaszolsz azonnal a hívására, az üzenetére, a levelére. Folyton pörög, gyakran egyik helyről a másikra rohan. Kifejezetten ideges csillagjegy, könnyen felkapja a vizet, a nála lassabban gondolkodó, hosszú körmondatokat fogalmazó emberektől pedig végképp dührohamot kap.

Ezek a csillagjegyek egy picit sem türelmesek

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntő barátságos, kedves, figyelmes típus, de a céljai meglehetősen ellentmondásosak, mert egyik sem valósulhat meg azonnal. Márpedig hosszasan várakozni, az nem az erőssége. Amire pedig túlzottan is sok időt kellene pazarolni, azt a célt gyorsan szélnek ereszti. Nincs türelme, idegesíti, ha valaki előtte téblábol, és nem haladnak olyan szinten és tempóban a dolgok, ahogy azt ő elképzelte. Rettenetesen kapkodó, gyors csillagjegy, aki mindent azonnal akar megoldani. A feladatok teljesítésével pedig akkor elégedett, ha azok lehetőleg már “tegnapelőttre” készen állnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top