nlc.hu
Horoszkóp
Ők a legfüggetlenebb csillagjegyek

Ők a legfüggetlenebb csillagjegyek

Ők a zodiákus legfüggetlenebb csillagjegyei.

Skorpió

A Skorpió hajlamos folyamatosan agyalni, kétségek gyötrik, önbizalomhiányban szenved, miszerint nem elég jó valamiben, nem elég értékes csillagjegy. Amikor viszont egyedül lehet, egycsapásra tisztába kerül a saját értékeivel, nem érzi magát semmilyen nyomás alatt, lehiggad, megnyugszik és nagyon proaktívvá válik. Sokszor maga is meglepődik azon, mennyire erős és független. A Skorpió előtt nincs akadály!

Ők a legfüggetlenebb csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szűz szeret egyedül lenni, a folyton nyüzsgő társaság nagyon stresszeli. Bár nem zárkózik el mások gondolatai elől, a sajátjait előrébb sorolja. Amire igazán szüksége van, az a minél több énidő, különösen amikor egy problémára keresi a megoldást. Az egyedül töltött idő alatt képes magára találni. Nagyon független, mert tisztában van azzal, mire képes, mit bír. Mindent megold, mindenre talál megoldást, és általában nem szorul másokra. Ahhoz mondjuk túl büszke is….!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top