nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiket nem ér utol a féltékenység szele

Csillagjegyek, akiket nem ér utol a féltékenység szele

A következő csillagjegyek nagyon féltékenyek tudnak lenni.

Vízöntő 

Amikor a féltékenység megjelenik a Vízöntőknél egészen sajátos módon reagálják le. Vízöntők hajlamosak gyorsan túllendülni rajta, de ha valamilyen oknál fogva a féltékenység továbbra is fennáll, például ha van egy partnerük, aki szándékosan féltékennyé akarja tenni őket, a Vízöntők egyszerűen kilépnek az adott kapcsolatból. Ez egy olyan jel, amelyiknek nem érdeke uralni vagy birtokolni társát, inkább szabadságot ad, hogy mindenki azt tegye, amit akar.

Csillagjegyek, akiket nem ér utol a féltékenység szele

(Fotó: Getty Images)

Halak

A Halak nem hisznek abban, hogy magukhoz láncolják kiszemeltjüket, inkább teret adnak nekik, hogy kibontakozhassanak, de azért árgus szemekkel figyelik párjuk minden lépését. Ha a kiszemeltjük már túllép egy bizonyos határon, a Halaknál is bekapcsol a zöldszemű szörny-üzemmód. Ebben az esetben kibírhatatlanok tudnak lenni.

Bár az összes csillagjegy képes féltékenységet érezni, néhányan csak azzal vannak megáldva, hogy azt minél gyorsabban fel tudják dolgozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top