nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik ne várjanak sokat a júliustól

Csillagjegyek, akik ne várjanak sokat a júliustól

Őket nagyon megviseli majd a július.

Skorpió

Lehet, valami nagyobb veszteség fog érni júliusban. Ez lehet egy barátság vagy egy kapcsolat vége is.  Ha búcsúként, elválásként éled meg a helyzetet, ne feledd, a családod mindig ott lesz melletted, mindig lesz valaki, aki támogat! Változnak a kapcsolataid is, de nem veszítik el az erejüket. Nyugodj meg, az univerzum vigyáz rád, és túl leszel a nehezén. A lelkileg nehéz időszakot mindig valami jó követi. Ezt tartsd szem előtt!

Csillagjegyek, akik ne várjanak sokat a júliustól

(Fotó: Getty Images)

Kos

A következő két hónapban úgy érezheted, mintha valami súlyt rakott volna rád valaki, a kapcsolataid megsínylik ezt az időszakot. Elszigeteltnek érezheted magad, és nem találod a közös hangot a barátaiddal. Használd ezt az időszakot önmagadra, hogy kitaláld, ki is vagy valójában, és eldöntsd, kikkel szeretnéd körülvenni magadat a jövőben. Nem lesz egy könnyű folyamat, nehezen is jutsz egyről a kettőre, de hidd el, minden kikristályosodik majd. Hagyj időt magadnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top