nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik mindenért grimaszolnak

Csillagjegyek, akik mindenért grimaszolnak

Ők azok a csillagjegyek, akiknek semmi sem tetszik.

Halak

A Halak kiszámíthatatlannak tűnhet, mert folyton változik a hangulata. Ő a rekorder abban is, hogy az életet nehéznek, küzdelmesnek éli meg. Belebújik a mártírszerepbe, de valójában gyakran ő maga sem tudja, mit is szeretne igazán, vagy mi az, ami igazán boldoggá tenné. Pedig alapvetően kedves, nagyon szerethető és igazán különleges csillagjegy, a szívéhez ugyanakkor nehéz megtalálni a helyes utat. Soha, semmivel sem elégedett, ezért nehéz a kedvében járni. Rengeteg türelem kell hozzá!

Csillagjegyek, akik mindenért grimaszolnak

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntő komoly elvárásokat támaszt mindenkivel szemben. Mindenben talál hibát, és ez kekeckedésnek tűnhet, de nem direkt csinálja. Mindenből a legjobbat akarja kihozni, még akkor is, amikor a környezete már rég lemondott az adott dologról. Rettentő idegesítő tud lenni, hogy semmi nem fogad el, minden úgy van jól, ahogy ő mondja. Semmivel nem lehet a kedvében járni, vagy nagyon kreatívnak kell lenni hozzá. Rettentő nehéz jegy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top