nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Feszültséget és örömöt is hoz a hét – Heti holdhoroszkóp 2024. június 19-25.

Vár ránk a feszültséget hozó telihold, de a leghosszabb nyári nap is, vidámsággal és életörömmel telítve.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – június 19.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió, 18:30-tól Nyilas

Lovagold meg mély érzelmeidet, keress számukra megfelelő kifejezési formát. Magunkban is érdemes megfelelő irányt szabni ezeknek, hogy örvénylés helyett friss patakként frissítsék fel lelkünket. Ma különösen kéne figyelni a hidratáltságunkra és növényeink fokozott locsolásáról se feledkezzünk meg.

CSÜTÖRTÖK – június 20.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

Ma érdemes különösen ügyelni minden olyan dolgodra, mely feszültséget vagy türelmetlenséget kelt benned. Keress olyan módszert, mely már bevált, ha a megnyugtatásodról van szó. Bár egyre nő a hőség, valami lazább mozgásformát azért érdemes gyakorolnunk, természetesen ne a tűző napon!

Ma van az év leghosszabb nappala – hagyományosan ez a nap a kirobbanó aktivitásé, az örömé, a vidámságé. Bár hétköznap van, de ha összejön, érdemes estére egy jó kis baráti bulit csapni, sok nevetéssel fűszerezve. Ha mégsem sikerül így a hét közepe felé, akkor hétvégén pótoljátok be!

PÉNTEK – június 21.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

Ahogy közelít a telihold napja, egyre nőhet bennünk és körülöttünk is a feszültség. Érdemes ezt figyelembe venni és nem felrobbanni akkor sem, ha partnerünk kezd kiállhatatlan lenni. Visszavágás helyett próbáljuk ezt megértéssel, kedvességgel kompenzálni.

SZOMBAT – június 22.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Nyilas, 01:08-tól Bak

Légy és maradj is türelmes, amennyire csak telik tőled. A telihold okozta feszültség mellett az afrikai hőhullám is meggyötörhet minket. Mindezek ellenére se futamodj meg, ha kihívást tartogat a nap – ha kiállod, régi terhet hagyhatsz a hátad mögött. Remek lehetőség ez arra, hogy megbocsáss a múlt hibáiért másoknak és persze magadnak is.

Lány a nyári réten egy kosár margarétával

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – június 23.

A Hold: fogy
Jegy: Bak

Bár vasárnap van, mégis belefoghatunk valami olyasmibe, amihez fegyelemre és összeszedettségre van szükségünk. Különösen, ha egy magánjellegű cél lebeg a szemed előtt. Ha túl nagy dologról van szó, szeleteld fel apróbb egységekre, részfeladatokra és ma csak egy ilyen kis szeletkével foglalkozz.

HÉTFŐ – június 24.

A Hold: fogy
Jegy: Bak, 05:15-től Vízöntő

A fogyó Hold segíti az elengedést. Adjunk magunknak egy kis időt arra, hogy csendben elvonuljunk és legyen egy kis békés időnk, amikor nyugodtan végiggondolhatjuk, hogy mit szeretnénk elengedni az életünkből. Talán fizikai szinten a legkönnyebb ez, a lomtalanítással megoldható, sokkal nehezebb viszont, ha régi, berögzült érzéseinkről vagy gondolatainkról van szó.

KEDD – június 25.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő

Ma semmiképp se feledkezzünk meg lakásunk átszellőztetéséről. Munkahelyünkön is megtehetjük ezt, a jó levegő serkenti gondolkodásunkat, felébreszt és általánosságban felfrissít. Így hajlamosabbak lehetünk a tréfálkozásra, vidámságra, nevetésre is, ami mindenképp jót tesz majd lelkiállapotunknak.

Ez is érdekelhet Ezek a csillagjegyek nagyon büszkék magukra Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top