nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik nagyon visszafogottak

Csillagjegyek, akik nagyon visszafogottak

Ezek a csillagjegyek hűvösek, zárkózottak és távolságtartóak tudnak lenni.

Skorpió

A Skorpió meglehetősen bonyolult csillagjegy, nagyon nehéz őt megfejteni. Sok esetben ugyanis a Skorpió nem azt teszi, amit mond, vagy nem azt mondja, amit valójában gondol. Annak ellenére, hogy nagyon mélyen érez és alapvetően kitartó típus, visszafogja magát, mert kifejezetten rosszul viseli a csalódást. Nagyon rideg és távolságtartó tud lenni, a bizalmát pedig nem lehet az egyik napról a másikra elnyerni.

Csillagjegyek, akik nagyon visszafogottak

(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bika legfőbb fegyvere az állhatatossága, a makacssága, ezért a figyelmét sem könnyű felkelteni. Nagyon leleményes típus, ezért ha úgy érzi, minden körülmény adott, csak akkor kezd el udvarolni, de persze ezt is visszafogottan és kellő óvatossággal teszi. Bármilyen udvariasnak is tűnik, légy te is távolságtartó vele, mert a Bika rendkívül önfejű és igencsak magának való csillagjegy. Ha rideg veled még nem jelenti azt, hogy nem érdekled. Őt így kell elfogadni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top