nlc.hu
Trend

Kendall Jenner pont a visszafogottságával lett feltűnő a Coachellán

Kendall Jenner pont azzal lett feltűnő a Coachellán, hogy nem volt feltűnő

Az ő szintjén a létező legegyszerűbb, legpraktikusabb szettet vette fel a bulizó Kendall Jenner a fesztiválra, ahol a feltűnő szerelést viselő nők közül pont a visszafogottságával tűnt ki.

A Coachella már évek óta influenszerfesztiválként működik, ahol a résztvevők gyakran egészen látványos ruhákban próbálják felhívni magukra a figyelmet, hogy divatot diktáljanak. Természetesen Kendall Jenner – akit mostanában Timothée Chalamet-vel próbálnak összeboronálni – az idei bulit sem hagyhatta ki, ám most maga mögött hagyta a korábban rá jellemző velúrrojtokat és csipkés viseleteket. Idén Jenner megmutatta, hogy ha fesztiválokról van szó, néha az a legmenőbb dolog, ha pólót veszünk fel, és a közelébe sem megyünk semmi csillogónak – dicsérte körbe a híresség választását a Vogue.

Kendall Jenner

Kendall Jenner a 2023-as Coachellán tequilamárkát népszerűsít (Fotó: Profimédia)

A modell a kaliforniai fesztivál helyszínén a 818-as tequilamárkát népszerűsítette. Stylistja, Dani Michelle olyan megjelenést állított össze, amely az ellentéte mindannak, amit általában elvárunk a Coachella-stílustól: nincs benne semmi újdonság, meg sem próbál megfelelni a csillogás elvárásának, sőt még csak nem is átlátszó, mégis kitűnik a tömegből. Az influenszer egyszerű fekete nadrágot húzott kopott szegélyvonallal a deréknál, fekete felsővel, kivágásokkal, laza szabással az ausztrál St Agni márkától. A szett lényege a minimalizmus, és az, hogy eközben azért odafigyelt az apró részletekre, például a nyers élek és a derékrész kivágása, még ezt az egyszerű viseletet is izgalmassá varázsolja. A ruha a közönséges halandóknak majd csak nyártól lesz elérhető, mivel a márka őszi kollekciójának része. Jenner bőrszandált választott a szereléséhez, a nagylábujj körül feltűnő hurkos részlettel. A megjelenését kilencvenes évek stílusú fekete bőr válltáskával, fesztiválos karszalaggal és ajakceruzával dobta fel. Itt az ideje a fesztiválos minimalizmusnak? Kendall Jenner szerint a válasz egyértelmű igen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top