nlc.hu
Trend

Fesztiválszezon-trend 2023: az olvadó mellvért

Megvan az idei nyár fesztiváldivatja: az olvadó mellvért

Mellvért már korábban is látható volt egy-két A-listás sztáron, de most a Coachellán keltett feltűnést, méghozzá új formában. Szakértők szerint ez lesz a nyári fesztiválszezon legtrendibb viselete.
Hannah Stocking és Lele Pons

Két amerikai influenszer, Hannah Stocking és Lele Pons úgy döntöttek, hogy összedolgoznak, és közös erővel robbantják fel az internetet a Coachella fesztiválon viselt felsőjükkel. Megegyeztek, hogy mind a ketten felveszik az olvadó mellvértnek becézett felsőt, amit korábban Ellie Goulding és Zendaya is viselt már. Mindenesetre a fesztiválon a két fiatal nő rendkívüli figyelmet generált az új generációs ruhadaraboknak – írja a Daily Mail.

A két influenszer a fesztivál első két napján hordta a Jaque Label nevű amerikai brand ruháit, melyek a boltban jelenleg 500 dollárba, azaz nagyjából 170 ezer forintba kerülnek. Rochelle White stylist szerint a Coachella a legjobb hely arra, hogy kreatív, szabad és látványos ruhadarabokat mutassanak be a világnak, ezért nincs semmi csodálkozni való azon, hogy az olvadó mellvért nagy sikert aratott, amit a helyszínen nemcsak Hannah és Lele viselt. A stylist azt jósolja, hogy az idei nyári fesztiválokon Amerikában és Európában is nagyot megy majd ez a viselet.

A mellvért már régóta szexi viseletnek számít: az ógörögök találtak ki, hogy az alakja egy ideális mellkas alakját formázza. Sokáig csak férfiaknak készítették, de az amazonok apropóján megjelentek a rajzokon a nőknek készült változatok is. A mellvért időről időre előkerült a nagy divatházaknál is, olyan tervezők vették fel a kollekciójukba, mint Yves Saint Laurent vagy Alexander McQueen. Az utóbbi időben láttunk már mellvértet Zendayán, Sydney Sweeney-n, Rihannán, de feltűnt már a ruhadarab Kim Kardashianon és Olivia Wilde-on is, viszont ők még nem az új, olvadó változatban használták a ruhadarabot. A ruhákról sokan szeretnék tudni, hogyan készültek, mivel tökéletesen illeszkednek a viselőjük testéhez, és úgy néznek ki, mintha olvadt viaszból lennének. A tervező erről sajnos sokat nem árult el, csak annyit, hogy a termékei méretre készülő, egyedi darabok, ezért is illeszkednek annyira viselőjük testéhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top