nlc.hu
Trend

A Coachella fesztivál ruhái

’90-es évek nosztalgia és kötelező pucérruhák – A 2024-es Coachella legerősebb divatpillanatai

Mutatjuk, milyen öltözékekben indították a legnagyobb sztárok a 2024-es fesztiválszezont.

A kaliforniai Indióban az elmúlt két hétvégén rendezták meg a Coachella zenei és művészeti fesztivált, amivel megkezdődött a 2024-es nyári fesztiválok szezonja is az északi féltekén. Íme az esemény legemlékezetesebb divatpillanatai!

Gwen Stefani

A No Doubt zenekar a fesztiválon tért vissza a színpadra, Gwen Stefani pedig stílszerűen a saját, ’90-es évekbeli önmagát idézte meg ezzel kockás-necchálós outfittel és persze a jellegzetes sminkkel és a frizurával is. Mintha el sem telt volna az a bő negyed évszázad…

Coachella fesztiváldivat

Gwen Stefani (Fotó: Profimedia/Amy Harris/Invision/AP)

Ice Spice

Ica Spice az első hétvégén az I.Am.Gia márka fekete csipke pucéroveráljában és hozzá illő jeticsizmában lépett színpadra. A második hétvégén ugyanennek az összeállításnak a rózsaszín változatát viselte.

Coachella fesztiváldivat

Ice Spice (Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Coachella)

Doja Cat

A meztelenruhára szavazott Doja Cat is: a rapper-énekesnő testét csupán némi nude színű necc és platinaszőke vendéghaj-zuhatag fedte el azokon a pontokon, ahol ez feltétlenül szükséges volt. A kreációt, mely valódi emberi hajból készült, Charlie Le Mindu fodrász-dizájner álmodta meg a sztár számára.

Coachella fesztiváldivat

Doja Cat ((Fotó: Dania Maxwell / Los Angeles Times)

Tinashe

Tinashe, aki két évvel ezelőtt közös dalt készített Britney Spearsszel, ezúttal az öltözékével idézte meg a popsztár karrierjének fénykorát. 

Coachella fesztiváldivat

Tinashe (Fotó: Emma McIntyre/Getty Images for Coachella)

Thuy

A Mad Max posztapokaptikus vizuális világa inspirálta Thuy outfitjét, melyet egy Los Angeles-i stylist, Stefdenims és Tristan Thompson dizájner készített el a vietnami-amerikai énekesnő számára.

Coachella fesztiváldivat

Thuy (Fotó: Emma McIntyre/Getty Images for Coachella)

Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter gyakorlatilag csak jelzésértékkel húzott szoknyát. A bevállalós öltözéket a Roberto Cavalli divatháztól választotta, az április 12-én elhunyt divatmogul emlékére.

Coachella fesztiváldivat

Sabrina Carpenter (Fotó: Arturo Holmes/Getty Images for Coachella)

L’Impératrice

Valahol félúton a Jetson család és az Ötödik elem között: a francia L’Impératrice együttes zenéjéhez igazodó retrofuturista fellépőruháit a Pierre Cardin divatház alkotta meg, az ikonikus Cosmocorps kollekciók stílusában.   

L'Impératrice

L’Impératrice (Fotó: Amy Sussman/Getty Images for Coachella)

Shakira

A fenntarthatóság jegyében, teljes egészében maradék anyagokból, kézi kötéses-horgolásos technikával készítette el Natalia Fedner divattervező ezt a látványos szettet Shakira számára. A kreációt nem egy hajótörés, hanem a lobogó tűz ihlette. 

Coachella fesztiváldivat

Shakira (Fotó: Profimedia/Amy Harris/Invision/AP)

Lil Uzi Vert

A magát nembinárisként azonosító Lil Uzi Vert a Coachella fesztivál színpadán is genderfluid stílusú outfitben jelent meg. A minden egyéb elemében is látványos összeállítást egy abszolút ritkaságnak számító, limitált kiadású Hermés Birkin táska koronázta meg.

Lil Uzi Vert

Lil Uzi Vert (Fotó: Profimedia/Amy Harris/Invision/AP)

Halle Bailey

A kis hableány élőszereplős remakejében Arielt alakító Halle Bailey a fesztiválszettjébe is becsempészte a mermaidcore irányzatot ezzel a fényes, pikkelyes hatású felsőrésszel.  

Coachella fesztiváldivat

Halle Bailey (Fotó: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Alessandra Ambrosio

Bőrdzseki, csipkeruha, mikrosort, csizma és válltáska – Alessandra Ambrosio voltaképpen a fesztiváldivat legalapabb alapdarabjaiból állította össze az öltözékét, mégsem lett unalmas. 

Coachella fesztiváldivat

Alessandra Ambrosio (Fotó: Tommaso Boddi/Getty Images for CELSIUS Energy)

Paris Hilton

Két, celebkörökben különösen felkapott irányzat, a pucérruha trend és a menyasszonyi sikk egyesült Paris Hilton hófehér fesztiválszettjében. 

Coachella fesztiváldivat

Paris Hilton (Fotó: Profimedia)

Emma Roberts

Emma Roberts ’60-as évek stílusát idéző, geometrikus ruhája kevésbé szokványos választás volt egy fesztiválra, a veszkócsizma azonban a hely szelleméhez hangolta a színésznő öltözékét. 

Coachella fesztiváldivat

Emma Roberts (Fotó: Tommaso Boddi/Getty Images for CELSIUS Energy)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top