Trend

Coachella 2019: 5 trend, amely mindent visz az idei fesztiválszezonban

A Coachella első hétvégéje után már jól látszik, mi lesz igazán trendi az idei fesztiválokon...

A hétvégén Kaliforniában megkezdődött az ikonikus Coachella fesztivál. Ahogy minden évben, úgy idén is ez a rendezvény adja meg az alaphangot – többek között – a fesztiváldivatban is. Íme 2019 öt meghatározó fesztiváltrendje világsztárok testén!

Virágminta

Shanniia Shaik, Stella Maxwell, Jasmine Tookes (Getty Images)

A virágminta a fesztiváldivat egyik örök klasszikusa, évről évre inkább csak az változik, hogy épp milyen méretben és milyen szabású ruhákon a legmenőbb. Nos, az idei paraméterei: kicsi vagy kis-közepes méretű virágminta miniruhákon vagy minioverallokon.

Batikolt

Kylie Jenner, Romee Strijd, Gigi Hadid (Profimedia)

Várható volt, hogy az év nagy visszatérője, vagyis a batikolt minta a fesztiváldivatban is felkapott lesz, sőt. Olyan vezető trendszetterek csapatják a Coachellán batikoltban, mint Kylie Jenner, Gigi Hadid vagy épp Romee Strijid Victoria’s Secret-modell.

Makramé

Vanessa Hudgens, Jasmine Sanders, Shai Mitchell (Instagram, Profimedia, Getty Images)

Szintén fesztiválklasszikusnak mondhatók a makraméruhák, melyek azon túl, hogy egyszerre hippisek és nagyon nőiesek, még praktikusak is, hiszen elég alájuk felkapni egy színben passzoló fürdőruhát. 

Neon

Paris Hilton, Winnie Harlow, Alessandra Ambrosio (Getty Images, Profimadia)

A neonszínek szintén ebben az évben tértek igazán vissza a divat fősodrába, ezzel együtt pedig a fesztiváldivatba is. Az örök partygirl Paris Hilton, de Winnie Harlow és Alessandra Ambrosio szupermodellek is erre szavaztak.

Underboob

Danielle Herrington, Olivia Culpo, Bella Thorne (Profimedia, Getty Images, Instagram)

Már tavaly nyáron is igen trendi volt az underboob, vagyis a mell alsó részének kivillantása, az irányzat pedig, úgy tűnik, erre a fesztiválszerzonra is velünk marad. Melltartó nélkül viszonylag kockázatos vállalkozás, melltartóban és kellőképpen lapos hassal viszont simán belefér a fesztiválokon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top