nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik nem találják a helyüket a Rák havában

Csillagjegyek, akiknek nehézséget hoz a Rák hava

Június 20-án este lép a Nap a Rák jegyébe, és egészen július 22-ig jár itt.

Oroszlán

Kétségtelenül ez most nem a te időszakod. Olyan érzékenynek és sebezhetőnek érzed magad, hogy szíved szerint elbujdokolnál a világ elől. Valójában jól is teszed, ha nem most akarsz tündökölni. Lesz még rá alkalmad. Próbálj inkább kicsit befelé figyelni, a lelkedre. A megérzéseid is erősebbek most, ha csendben fülelsz, meghallod a válaszokat. Sok nehézség ér a Rák havában, de a problémáidra a választ csak és kizárólag magadban keresd!

Csillagjegyek, akiknek nehézséget hoz a Rák hava

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Semmi sem tesz erősebbé, mint amikor szembenézel a saját démonaiddal. Annak ellenére, hogy alapvetően optimista és életvidám vagy, ebben az időszakban nem leszel topon, bármennyire is szeretnél. Ne erőltess most semmit sem, inkább picit vonulj vissza a saját nyugalmadba. Szinte bizonyosan megtapasztalod a lelki mélységeket, amit valójában sosem könnyű kezelni, de a legmélyebbről feltámadni elképesztő energiát és magabiztosságot ad neked. Meg tudod oldani, bármivel is szembesítsen téged az élet. Higgy magadban, és higgy benne, hogy minden okkal történik veled!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top