nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek semmi sem elég jó

Csillagjegyek, akiknek semmi sem elég jó

Ők azok a csillagjegyek, akik mindent kifogásolnak, minden apróságon fennakadnak, mindenben hibát találnak.

Szűz

Kétségtelen, a Szűz talán a legkritikusabb csillagjegy, nem véletlen, hogy mindig hibát talál az életében, mindenben. Nem feltétlenül csak másokkal kritikus, saját magával is nagyon szigorú. Akkor a legcsalódottabb, amikor úgy érzi, nem felel meg az elvárásoknak, amikor nem érzi magát elég jónak.  Ilyenkor hajlamos kizárólag a hibákra koncentrálni és csak azokat észrevenni, az eredmények fölött elsiklik. Borzasztóan szőrszálhasogató, mindent kifogásol, semmi sem elég jó neki. Borzasztóan kihallhatatlan ez a tulajdonsága.

Csillagjegyek, akik semmi sem elég jó

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntő szintén nagyon hajlamos a kritikára. Saját magát a legjobbnak tartja, senki más föl nem érhet hozzá. Meggyőződése, hogy mindenkinél okosabb, és többet tud, nagyon könnyen osztogatja a gúnyos és lenéző megjegyzéseket. Bármit is tegyen vagy mondjon, abban ő a legkiválóbb, a legnagyszerűbb, a többiek meg valahol mögötte kulloghatnak csak. Mindent és mindenkit lenéz, nagyon sokszor irreális elvárásokat támaszt. Viselkedése valójában a belső bizonytalanságából fakad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top