nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek semmi sem tetszik

Csillagjegyek, akiknek semmi sem tetszik

Ezeknek a csillagjegyeknek semmi sem tetszik, nagyon nehéz a kedvükben járni. Nem csoda, hogy sokan feladják.

Ikrek

Az Ikrek olyan társra vágyik, aki hozzá hasonlóan remekül kommunikál, képes izgalmasan, érdekesen beszélgetni, érti a szarkasztikus, cinikus poénokat, nem mellesleg megnyerő külsővel rendelkezik. Nem könnyű megfelelni az elvárásainak. De csak a kapcsolatok terén, a munkahelyén sem különb a viselkedése. kevés az a javaslat, ami tetszik neki, a tanácsokat pedig egyáltalán nem fogadja el. Egyszerűen lehetetlen a kedvében járni.

Csillagjegyek, akiknek semmi sem tetszik

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntő szereti a társaságot, az újdonságot, az izgalmas kihívásokat. Ugyanakkor komoly elvárásokat támaszt a lehetséges partnerekkel szemben. A Vízöntőnél a bizalom elsődleges, és ez az, amivel el lehet nyerni. A magánéletében hajlamos kiakasztani a családját és a körülötte lévő embereket, mert soha, semmi nem tetszik neki. Mindent leszól és kritizál. Nem könnyű vele kijönni vagy épp a kedvében járni. El kell fogadni, hogy nem lehet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top