nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon intelligensek

Ezek a csillagjegyek nagyon intelligensek

Nem lehet felvenni velük a versenyt intelligencia tekintetében.

Skorpió

A Skorpió az egyik legérdekesebb jegynek számít. Tele van érzelemmel, gyakran elhamarkodottan dönt, viszont amint észreveszi, hogy hibázott, igyekszik mielőbb kijavítani azt. Nagyon érzékeny, ami párkapcsolatok, szívügyek terén jól jön, környezetében nagy népszerűségnek örvend, és könnyen barátkozik. Barátai elismerik képességeit, felnéznek rá, és éppen emiatt is igyekszik kijavítani hibáit. Mély érzésű, aki nagyon is tisztában van a képességeivel, az erősségeivel, és persze gyengeségeivel is. Nem beképzelt, olyan dolgot is elvégez, amihez valójában semmi kedve nincs. Mindent átgondol, bizonyos szituációkat gyorsan átlát. Nagy tudása van, intelligens jegy, aki a folyamatos fejlődésben, tanulásban látja a jövőt.

Ezek a csillagjegyek nagyon intelligensek

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntő a legkreatívabb csillagjegynek számít, senki nem verheti meg kreativitásban és eredetiségben. Ő nem olvad bele a tömegbe, inkább megteremti a saját maga kis birodalmát. Nem csupán kreatív, de nagyon eltökélt és motivált is. Ha valamire rászánja magát, egyszerűen megállíthatatlan. Erőfeszítésének gyümölcse pedig beérik, a siker számára elkerülhetetlen. Soha nem adja fel, még a reménytelennek tűnő helyzetekben sem. Logikus gondolkodása, intelligenciája átlendíti a nehézségeken, és segít végrehajtani a feladatokat. Leginkább az adminisztratív jellegű szakmában képes érvényesülni, rugalmasságának köszönhetően is. Nagyon jó problémamegoldó képességének köszönhetően hamar kitűnik a tömegből. Az új információkat pedig szivacsként szívja magába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top