nlc.hu
Horoszkóp
Ez a csillagjegyek legerősebb csakrája

Ez a csillagjegyek legerősebb csakrája

Az egyik csakrád energiája különösen erősen hat rád.

Kos

Kos jegyűként a legerősebb csakrád a szexcsakra, amely nagyjából a nemi szerveknél helyezkedik el. A szexuális erődet, a kisugárzásodat köszönheted ennek a csakrának. Amikor blokkolod az energiaközpontot, rendkívül agresszívvé válhatsz, nem mellesleg a rád annyira jellemző önbizalom is erősen megcsappan, szégyent, bűntudatot érezhetsz.

Bika

Bika jegyűként a szívcsakrád a legerőteljesebb. Életed, a boldogságod kulcsa a szeretet. Kétségtelenül nagyon erősen és kitartóan tudsz szeretni. Amikor blokkolod a szívcsakrát, az érzelmek szabad áramlását is elzárod. A bánat lezárja a szerelem kapuját, ezzel együtt pedig a természetes életerő áramlását is akadályozod.

Ikrek

Ikrek jegyűként a kommunikáció mestere vagy, nem véletlen, hogy a torokcsakrád a legerősebb és egyben a legérzékenyebb pontod. A csakra a kreativitással, az ötletekkel is összefüggésben áll. A hazugságok, az önelfogadás hiánya ugyanakkor a torokcsakra blokkjára hívja fel a figyelmedet. Amikor megakad az energiaáramlása, már nem tudod magad kellőképpen kifejezni, nem mondasz igazat, nem találod önmagadat.

Rák

Rák jegyűként a legerősebb energiaközpontod a harmadik szem csakra, amely a homlokod közepén, nagyjából a két szemöldök között helyezkedik el. A legtöbb embernek zárva van ez a csakrája, amikor megnyílik, képes leszel információkat szerezni a szemmel nem látható világból is.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a koronacsakra a legerősebb pontod. A Nappal hozható összefüggésbe, amely a te uralkodó bolygód is, és összeköttetést biztosít a felsőbb világokkal. Az isteni energia és szeretet áramlik rajta keresztül, érdemes ezért minél többször jógáznod, hiszen a rendszeres gyakorlással az elmélyülést is erősíted.

Szűz

Szűz jegyűként téged is a Merkúr, a kommunikáció bolygója ural, ezért az Ikrekhez hasonlóan a legerősebb csakrád a torokcsakra. Amikor megfelelően áramlik az energia, te is könnyedén kötsz kapcsolatokat, képes vagy alkalmazkodni és együttműködni a környezeteddel.

Mérleg

Mérleg jegyűként téged is a Vénusz bolygó ural, a Bikához hasonlóan. A párkapcsolatok rendkívül fontosak a számodra, a szépséget, a harmóniát, a békét keresed bennük. A legerősebb csakrád a szívcsakra, ezért amikor megfelelőn halad át rajta az energia, egyensúlyban érzed magad. Amikor blokkolod a csakrát, az érzelmi fájdalmaktól szenvedsz, csalódástól, bánat gyötör.

Skorpió 

A te uralkodó bolygód is a Mars, ezért a legerősebb csakrád szintén a szakrális vagy szexcsakra. Nem véletlen, hogy elemi a vonzerőd és bámulatosan szexi csillagjegyként tartanak számon. Amikor az energia megakad a csakrában, bűntudatod, szégyent érezhetsz, és az önbizalom hiányától szenvedsz.

Nyilas

Nyilas jegyűként a napfonat vagy másik nevén a köldökcsakra a legerősebb csakrád. Valójában ez a pont a test erőközpontja is. Amikor megfelelően halad át rajta az energia, lelkes és rendkívül optimista az életszemléleted. Céltudatos vagy, pontosan tudod, amit szeretnél, azt meg is tudod valósítani.

Ez a csillagjegyek legerősebb csakrája

(Fotó: Getty Images)

Bak

Bak jegyűként a legerősebb csakrád a gyökércsakra. Nem véletlen, hogy kitartóan és rendkívül szívósan végzed a feladataidat, munkádért a gyümölcsöt is leszüretelheted. A gyökércsakra a pénz, az agyagi jólét egyik szimbóluma is. Amikor megfelelően áramlik át rajta az energia, a pénz is áramlik az életedbe, stabilnak, magabiztosnak érzed magad.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként téged is a Szaturnusz bolygó ural éppen úgy, mint a Bak csillagjegyet. Ezért az sem véletlen, hogy a legerősebb csakrád a gyökércsakra, mely nagyjából a farokcsontnál helyezkedik el. Biztonságérzettel, stabilitással és bámulatos problémamegoldó képességgel lát el, amikor megfelelően működik.

Halak

Halak jegyűként téged is a Jupiter bolygó ural pontosan úgy, ahogyan a Nyilas csillagjegyet is. Nem véletlen, hogy a köldökcsakra a legerősebb energetikai központod. A lelkesedést, az egészen különleges fantáziavilágot és a spirituális érzékenységet is ennek a csakrának köszönheted. A szégyenérzet blokkolja ez a csakrát a leginkább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top