nlc.hu
Horoszkóp
Havi horoszkóp előrejelzés Izing Klárától 2024. júliusra

Havi horoszkóp 2024. júliusra

A Mars és az Uránusz szorosan együttállnak a Bika jegyében, amiből arra lehet következtetni, hogy ebben az időszakban egymást követhetik azok a váratlan helyzetek, amelyek miatt meglepetésünkben talán még az állunk is leeshet.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – júliusi horoszkóp

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, amelyből most lehet annyi, amennyire szükséged van. De az is lehet, hogy a kapcsolataidat felhasználva olyan eredményt érhetsz el, amely miatt a környezetedben hirtelen annyi lehet az irigy ember, mint égen a csillag. A szerelmi kapcsolatokban nagy esély van arra, hogy olyan mondatok hangozzanak el, amelyek miatt a viszonyotok akár meg is szűnhet. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. Valaki felbukkanhat a múltból.

Bika – júliusi horoszkóp

Termékeny ez a hónap, amikor jobbnál jobb ötletek pattanhatnak ki a fejedből. Talán olyan dolog juthat eszedbe, amelynek a megvalósításával fantasztikus sikert érhetsz el. A felettesedet is érdemes most bombázni az elképzeléseiddel, amelyek közül lehet olyan, amelyre igent mondhat. Nagy esély van arra, hogy a politika valamilyen módon beleszólhat az életedbe. Rokonnal azonban összeveszhetsz, és ingatlannal kapcsolatos ügylet sem úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd. A pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz.

Ikrek – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy ebben a hónapban te lehetsz az állatövben a legszerencsésebb. Talán a kisujjadat sem kell mozdítanod a sikerért, és azért sem, hogy a bankszámládon egyre csak növekedjen az összeg. Amire fokozottabb figyelmet kellene fordítanod, az a kommunikáció. Különösen, ha a felettesedről vagy a munkahelyedről van szó, mert itt hangozhatnak el olyan mondatok, amivel önmagad alatt vághatod a fát. Megeshet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely előtt az egyik döbbenetből a másikba eshetsz.

Nyári rét pillangóval

Fotó: Getty Images

Rák – júliusi horoszkóp

Ha pénzről van szó, nem kell aggodalmaskodnod, mert lesz miből költeni. A gondviselés a segítségedre lehet abban, hogy képes legyél kifizetni mindazt, amit fontosnak tartasz. Az ismeretségi körödben olyan esemény történhet, amely miatt meglepődhetsz. De az is lehet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki miatt hálát adhatsz a sorsnak, hogy ezt a személyt az utadba sodorta. Nagy esély van arra, hogy belebonyolódj egy olyan viszonyba, amelyet titokban kell tartani. Hallgass a megérzéseidre, így elkerülhetsz egy nehéz helyzetet.

Oroszlán – júliusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben feszült helyzet jöhet létre, ám a veszekedésből édes lehet a kibékülés. Olyan változás következhet be az életedben, amely miatt több dolog már nem fog a régi kerékvágásban folytatódni. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy ez kiderüljön, akkor sokkal óvatosabbnak kellene lenned, mint eddig. Ha állást vagy akár szakmát kívánsz változtatni, kiváló erre ez a hónap, lépj a tettek mezejére. A kapcsolataid között lehet olyan személy, aki miatt te is előnyös helyzetet élvezhetsz. Régi egészségi probléma kiújulására van lehetőség.

Szűz – júliusi horoszkóp

Olyan nem várt helyzet jöhet létre, amely miatt másként láthatod a világot, és talán benne a saját helyedet. Sőt, az is lehet, hogy ennek az eseménynek a hatására változhat a jövőképed. Már mást tarthatsz fontosnak, mint eddig. A munkában, megélhetésben olyan szerencsés szituáció jöhet létre, hogy talán érdemes lenne hálát adni Szent Antalnak, hogy mindez bekövetkezett. A házasságokban, régi együttélésekben azért jöhet létre nehéz helyzet, mert a társad ragaszkodhat olyan dolgokhoz, amivel te nem érthetsz egyet.

Mérleg – júliusi horoszkóp

Talán sohasem volt annyira fontos egészséged megőrzése, mint most. Még akkor is érdemes szűrővizsgálaton átesni, ha úgy érzed, hogy olyan egészséges vagy, mint a makk. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, és akár te, akár számodra fontos személy, ha tanulmányokat folytat, ebben rendkívül szerencsés helyzet jöhet létre. Ugyanakkor a kapcsolataid között lehet olyan, amelynek végleg búcsút inthetsz vagy valakinek a hálátlansága, gonosz viselkedése előtt döbbenten állhatsz. A szerelmi viszonyokat a féltékenység érzése teheti nehézzé, a házasságok jól működhetnek.

Skorpió – júliusi horoszkóp

A munkahelyeden olyan változások következhetnek be, amelyek miatt megfordulhat a fejedben, hogy a távozás hímes mezejére kellene lépni. Nézz körül az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhatsz. A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan váratlan dologgal állhat elő, hogy hirtelen azt sem tudod, ébren vagy-e vagy álmodsz. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt az egyik szemed sírhat, a másik nevethet. Ha külföldre utazol, és képes leszel arra, hogy ne a munkahelyed körül járjanak a gondolataid, akkor pompásan érezheted magad.

Nyilas – júliusi horoszkóp

Olyan változások következhetnek be, amely miatt az életedben változhat a fontossági sorrend. Megeshet, hogy a napi rutinod alakulhat másként, mint eddig. Ha külföldre utazol, fel kell készülnöd kisebb-nagyobb bonyodalmakra, valamint arra, hogy minden többe kerülhet, mint ahogyan tervezted. A házasságokban, régi együttélésekben a társad szerencsés helyzetbe kerülhet, amely jó hatást gyakorolhat kettőtök viszonyára. Amennyiben szülő vagy, a gyermeked életében történhetnek nagy átalakulások, ami hatással lehet rád is.

Bak – júliusi horoszkóp

A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet. Ha már szerelmes vagy, ebben a viszonyban olyan változás következhet be, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha most kívánod összekötni az életed a kedveseddel, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Ha utódra vágyakozol, akkor ez irányú álmodat valóra válthatja a sors. A munkában is szerencsés változás következhet be, és kollégával is remekül kijöhetsz. Sőt, valaki miatt szerencsésnek érezheted magad. Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, légy sokkal óvatosabb.

2024 júliusi naptár

Fotó: Getty Images

Vízöntő – júliusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Lehet, hogy hajlamosabbá válhatsz a szeleburdi viselkedésre, olyan dolgot követhetsz el, amivel jól felidegesítheted a partneredet, és ebből alakulhat ki veszekedés. Ha szülő vagy, a gyermeked szerencsés helyzetbe kerülhet, amely miatt nemcsak boldogságot, hanem talán büszkeséget is érezhetsz. Ha külföldre utazol, légy körültekintőbb, így elkerülheted, hogy olyanra adj ki, ami felesleges, vagy nem éri meg az árát. Rokon az idegeiden táncolhat.

Halak – júliusi horoszkóp

A munkában alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Talán kolléga helyett kell dolgoznod, de az is lehet, hogy munkatárssal másként gondolkodhattok ugyanarról, és ez miatt jöhet létre feszültség. Ugyanakkor olyan váratlan találkozásra is sor kerülhet, amely miatt úszhatsz a boldogságban. Megeshet, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyekre nem számítottál, és amelynek hatására meglepődhetsz. Ámor nyila is a szíved közepébe fúródhat. Ha már szerelmes vagy, a kapcsolatban boldogító esemény történhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top