nlc.hu
Horoszkóp
Horoszkóp: az a csillagjegyek árnyékeleme

Horoszkóp: az a csillagjegyek árnyékeleme

Minden csillagjegy mögött ott vannak az árnyékelemek is.

Kos, Oroszlán, Nyilas – Üresség

A Tűzhöz tartozó jegyek árnyékeleme az Üresség. Ők azok, akikben legnagyobb a nyugtalanság, az izgalom, és nem is találják helyüket. Keményen tudnak harcolni, de gyakran érzik vesztesnek magukat, miközben nem is azok. Vágynak valamire az életükben, ami után hasztalan kutatnak, ennek a belső nyugtalanságnak a leküzdéséhez meg kellene tanulniuk jobban a mában élni.

Ikrek, Mérleg, Vízöntő – Káosz

Levegő elemhez tartozók a Káosz képviselői. Folyton problémáznak, drámáznak valamin, ha akarják, ha nem. Gyakorta rendezetlen az életük, és rossz problémamegoldók. El kell engedniük, hogy „mindent jobban tudnak” másoknál, hogy aztán oldódjanak a problémáik.

Horoszkóp: az a csillagjegyek árnyékeleme

(Fotó: Getty Images)

Bika, Szűz, Bak – Sötétség

A Föld elem képviselői a Sötétség elemhez tartoznak. A sötét már önmagában is nyomasztó, és ezek a jegyek képesek minden helyzetet sokkal súlyosabbnak látni a valóságnál. De kemény munkával le tudják küzdeni borúlátásukat.

Rák, Skorpió, Halak – Romlás

A Víz jegyűek a Romlás elem képviselői. Gondoskodó és naiv természetük miatt könnyen kihasználják őket, és hajlamosak a dolgokat olyannak látni, amilyennek ők elképzelik a vágyaikban, ellenben a valósággal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top