nlc.hu
Horoszkóp
Meglepetést hoz a júliusi újhold a Rák jegyében

Meglepetést hoz a júliusi újhold a Rák jegyében

Július 6-án, szombaton Rák újhold lesz.

Szombaton a Rák jelében együtt áll a Nap és a Hold. Ezt az együttállást nevezzük újholdnak. Ilyenkor lezárul egy ciklus, és elindul egy új. Az újhold mindig terelget valami új felé.

Új kezdet

Az újhold az az állapot, amikor a Hold együtt áll a Nappal. Mindig egy új ciklus kezdetét, új lehetőségeket jelent a számunkra, egyfajta tiszta lapot az adott periódusban. Érdemes kihasználni ezt a tiszta lapot. Készüljünk ötletekkel, tervekkel.

Meglepetést hoz a júliusi újhold a Rák jegyében

(Fotó: Getty Images)

Lelki hullámvasút

A Rák csillagjegyhez tartoznak az érzelmek és a lélek is. Így ezek az analógiák is aktívvá válnak, rajtunk múlik, hogy kinyílunk ezeken a területeken. Ha van bennünk valamilyen olyan érzés vagy érzelem, amit eddig visszafogtunk, akkor érdemes kihagyni magunkból. Erre most itt a lehetőség.

Pozitív energiák

A Rák újhold feltölt, csak vegyük észre ezeket a pozitív energiákat, és szívjuk magunkba. A következő időszakban ez sok pozitív energia a segítségünkre lehet, és rengeteg pozitív meglepetést hozhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top