nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Legszebb énedet hozd elő az újhold erejével – Heti holdhoroszkóp 2024. július 3-9.

A szombati újhold ereje segít harmonizálni érzéseinket és erősíti empátiánkat. Ha újrakezdenénk valamit, itt a remek alkalom.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – július 3.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

Már ma kezdj el készülni a szombati újhold nyújtotta változásra, akár újrakezdésre. Bármilyen állapotban vagy is, jót fog tenni egy kis felfrissülés. Ma mindenképp menj ki egy kicsit a szabad levegőre és szellőztesd ki a fejed.

CSÜTÖRTÖK – július 4.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek, 22:52-től Rák

A fogyó Hold ereje segíthet megszabadulni mindattól, amit nem szeretnél tovább cipelni. Képzeld el, hogy megtisztító fuvallatok lengenek körül és felfrissítenek, valamint segítenek az elengedésben, legyen szó akár egy kínzó gondolatról vagy egy gyötrő érzésről.

PÉNTEK – július 5.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Használd fel, hogy ez az utolsó nap a közelgő újhold előtt, ma könnyebb lehet lezárni egy feladatsort, feltenni művedre a pontot. Lehet, hogy ezt most különösen nehéznek érezzük, különösen akkor, ha sokféle érzés kötődik a dologhoz és ezek feltörnek minden egyes alkalommal, amikor ezzel foglalkozunk.

SZOMBAT – július 6.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Rák

Ma veled van a megújulás ereje, vedd úgy, mintha kicsit újjászületnél. Engedd meg magadnak, hogy tiszta lappal kezdj. Kapcsolataidat is megújíthatod azzal, hogy a másik félnek is megadod az esélyt a tisztázásra,egyeztetésre.

Érdemes most jobban hallgatni belső hangodra, intuíciód olyan dolgokat súghat, melyek segíthetnek érzéseid harmonizálásában és akár kapcsolataid erősítésében. Utóbbiban hallgass empátiádra és hangolódj a másik ember hullámhosszára. Ez persze nem jelenti azt, hogy rögtön minden kitisztul, de talán több türelmed lesz végighallgatni, egyeztetni és ezzel elsimítani a köztetek lévő nézeteltéréseket.

Női arc holddal

Fotó: Pixabay

VASÁRNAP – július 7.

A Hold: nő
Jegy: Rák, 05:56-tól Oroszlán

Mára igazi tüzes, pörgős, aktív programokat érdemes szervezni, persze amennyit a nyári időjárás és a hőség enged. Csak arra kell vigyázni, hogy ne lépjük át a határokat a nyári szabadság hevében. Itt az idő, hogy valóra váltsd azokat a terveidet, melyeket nyárra szövögettél, most már nem szabad halogatni, fejest kell bele ugrani.

HÉTFŐ – július 8.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

Bár már hétfő van, ha dolgozol is, legalább délutánra és estére érdemes társas összejövetelt, baráti találkozót, akár kerti sütögetést tervezni. Persze egy romantikus nyári randevú is tökéletes lehet ma este, függetlenül attól, hogy milyen régi a kapcsolat.

KEDD – július 9.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán, 15:48-tól Szűz

A délelőtt még lehet a tüzes, aktív erőké, tervezz ide minden olyan feladatot vagy elfoglaltságot, ami ezt a fajta energiát igényli. Délutánra hagyd az unalmasabb, egyhangúbb feladatokat, most több türelmed lehet ezek elvégzésére. Elégedj meg a kis lépések megtételével is, ezek szépen összeadódnak majd és egyszer csak elérsz a célig!

Ezt olvastad már?

Havi horoszkóp 2024. júliusra

Ez is érdekelhet 2024 júliusi naptár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top