nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek szerelmet hozhat a nyár

Csillagjegyek, akiknek szerelmet hozhat a nyár második fele

A következő csillagjegyeknek igazi izgalmakat tartogat a nyár.

Bak

Járj nyitott szemmel, mert sosem lehet tudni, mikor botlasz bele az igaziba. A nyár és csillagok úgy állnak, készen állsz a szerelemre. Ne erőltess semmit, ne akard mindenáron. Egyszerűen a szembe jövő lehetőségeket ne szalaszd el úgy, mint korábban. Mert lesznek lehetőségeid, csak meg kell látnod végre. Minden jel arra mutat, hogy a boldogság már az ablakod alatt jár.

Csillagjegyek, akiknek szerelmet hozhat a nyár második fele

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Most itt a tökéletes alkalom, hogy belevágj egy váratlan kalandba, és valóban megengedd magadnak, hogy élvezed valaki társaságát anélkül, hogy a jövőt illetően aggódnod kellene. A nyár erre tökéletesen alkalmas, hiszen a legtöbben kikapcsolódnak, pihennek, kirándulnak. A nyár második felében megfogod találni azt, amit annyira rég keresel.

Vízöntő

Az örök szkeptikus jegy, aki nehezen nyílik meg, aki nagyon zárkózott, és meg is ijed, ha a szerelem szele megérinti. Ezt magának sem vallja be, pedig nagyon is így van. Ezen a nyáron azonban nem lehet elkerülni az elkerülhetetlent: valaki megérkezik az életedbe kedves Vízöntő, ha akarod, ha nem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top