nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek önfeledt hetük lesz

Csillagjegyek, akiknek önfeledt hetük lesz

Csillagjegyek, akiknek remekül alakul majd a hét.

Ikrek

Már semmi és senki sem állíthat meg téged, hogy megvalósítsd, amire szívből vágysz. Engedd el magad, és engedd meg magadnak, hogy valami igazán jó történjen veled. Ez a hét pont arra alkalmas, hogy kilépj kicsit a komfortzónádból, és élj úgy, ahogy szeretnél.

Csillagjegyek, akiknek önfeledt hetük lesz

(Fotó: Getty Images)

Rák

Nehéz időszakot hagytál a hátad mögött, de semmi sem történt veled véletlenül. Mostantól minden más lesz. Amihez nyúlsz, arannyá változik. Eljött a te időd. Mostantól minden rólad szól, végre igazi önmagad lehetsz. A héten a munkahelyeden is szárnyalni fogsz, és otthon is csak úgy gyűjtöd a dicséreteket. Ha nem vagy kapcsolatban, ezen a héten minden összejöhet!

Nyilas

Eljött az utazás ideje. Mostantól minden a te kezedre játszik, hogy azt tehesd, amit a legjobban szeretsz. Mozdulj ki, gyűjtsd az új élményeket és tapasztalatokat, éld meg a nyár valódi örömeit. Ha nem voltál még a nyáron szabadságon, akkor épp itt az ideje pár napot kivenni. Felhőtlen és gondtalan napot elé nézel. Élvezd ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top