nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik borzalmas kollégák

Csillagjegyek, akik borzalmas kollégák

A következő csillagjegyek nem nagyon népszerűek a munkahelyükön.

Rák

A Rák a magánéleti problémáit is viszi magával a munkahelyére, ami nem túl jó dolog. Amellett, hogy az érzelmei nagyban rányomják a bélyegüket a teljesítményére, rossz hangulatát is könnyen átragasztja a kollégáira, ezért nem mindig könnyű a közvetlen munkatársának lenni. Nagyon presszionálja a munkatársait, kicsit mintha azt várná el, hogy oldják meg az életét helyette. Ha kritikát fogalmazol meg vele szemben, nagyon gyorsan megsértődik, és akkor még nehezebben lehet vele kommunikálni munkaügyekről. Nagyon bonyolult jegy.

Csillagjegyek, akik borzalmas kollégák

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek rettentő optimista és ez az állandó jókedv és pozitív hozzáállás könnyedén kiakaszthatja a közvetlen kollégákat. Nagyon precíz, de pont ez a túlzott tökéletességre való törekvése ugyancsak idegesítheti a környezetét és a munkatársait. Mivel egy kicsit el van szállva magától, ezért sok kollégájánál egyáltalán nem népszerű, ahogy a főnökeinél sem, hiszen könnyedén megmagyaráz mindent, majdnemhogy okoskodik, megkérdőjelezi a feletteseit, amit a főnökei sem nagyon értékelnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top