Csillagjegyek, akiket megvisel a Szűz hava

nlc | 2024. Augusztus 21.
Nehéznek, megerőltetőnek tűnhetnek az elkövetkező napok és hetek.

Mérleg

Talán nem is érted, miért vagy ennyire szigorú és kritikus magaddal. Nem találod könnyen a hangot a családdal az elkövetkező hetekben, ami igencsak megviseli a lelkedet. Viszont jó hír, hogy önmagadhoz képest sokkal összeszedettebb és precízebb is leszel, amit a munkádban nagyon is értékel a főnököd. Vedd úgy, hogy minden rosszban van valami jó is. Sok mindent kell tanulnod a következő pár hétben, de megfogod találni az egyensúlyt, a problémákra a megoldást!

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Alapból is hajlamos vagy kételkedni magadban, a teljesítményedben, a Szűz havában ez hatványozottan igaz rád. Még könnyebben elbizonytalanodsz, és még kevésbé fogadod el, hogy valóban jól végzed a dolgaidat. Nemcsak mindent megkérdőjelezel, de még a maximálist sem érzed elég jónak. A Szűz hava karmikus feladatokkal szembesíthet téged, és éppen ezért is érzed nehéznek ezt az időszakot. Hogy pontosan miről van szó? Az a következő napokban már világossá válik!

Bak

Augusztus 22-től kezdődik a Szűz hava, ami több szempontból is megvisel. Lassan vége a nyárnak, és ez számodra minden évben egy komoly trauma, másrészt valahogy egy ideje nem találod a helyed a saját életedben, dolgaid között. Mire megtalálod az utat, és a megoldásokat, arra eléggé fáradt és megviselt leszel. Ez az időszak erről a belső harcról, önmagaddal való megküzdésről szól.

Exit mobile version