nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek fordulóponthoz érnek a héten

3 csillagjegy tündökölni fog a Nap energiájától

A fényes és energikus Nap három csillagjegyre különös hatással lesz, ők fordulóponthoz érkeznek az életükben.

Ha az Ikrek, a Szűz vagy a Mérleg csillagjegy szülötte vagy, a Nap a Szűzben ezen a héten hatalmas erővel ragyog rád. Az életed valamelyik területén változást fogsz észlelni, élj a lehetőséggel, és ne hagyd elszaladni! 

boldog pár őszi tengerparton

Fotó: Unsplash

Ikrek: új utakra lépsz a kreativitás terén

Mindig is szerettél volna valamit alkotni, és most jól érzed, a művészi vénád erőre kap. A szokásosnál élénkebb a fantáziád, már csak azt kell kitalálnod, pontosan milyen művészi ágban alkoss, vagy milyen projektbe csatlakozz. Ha most belekezdesz, végig is tudod csinálni. Nem könnyű az önkifejezés művészi útja, de te elég jó vagy ahhoz, hogy végig csináld!

Szűz: szembenézhetsz önmagaddal

A születésnapod környékén mindig számadást tartasz magaddal. Tökéletességre vágysz, így pontosan nyilván tartod, hol tartottál, és mire vágytál egy évvel ezelőtt. Ami idén más lesz, az, ahogy szembenézel önmagaddal, és elfogadod, amit látsz. Azért vagy életed ezen a pontján és helyén, mert itt kell lenned. Fogadd el a kihívásokat, amit most érkeznek az életedbe, és gyorsabban haladsz a vágyaid felé, mint bármikor is remélted.

Mérleg: pozitív energia terel új kapcsolatok felé

A szeretet, a szépség és barátság mindig fontos értékek számodra. Néha elfáradsz ugyan, hiszen mindenkivel kedvesnek lenni, mindenkinek megfelelni rengeteg erőt felemészt. Most pihenj meg, vonulj el egy kicsit, mielőtt a Nap energiája ismét az emberek közé sodor. Ugyanis úgy fogsz tündökölni, hogy rengeteg kapcsolat veszi kezdetét: új barátságokra és szerelemre is számíthatsz.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet őszi szerelem tóparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top