nlc.hu
Horoszkóp
Szeptemberi szerencsenapok

Ezek lesznek a legszerencsésebb napok szeptemberben

Teljesen mindegy, milyen csillagjegyben születtél, egészen biztos lehetsz benne, hogy mozgalmas hetek várnak rád. Mutatjuk, melyek lesznek a legklasszabb napok!

Már a hónap elején úgy érezheted, mintha egy mázsás terhet vennének le a válladról, és több félreértés, kommunikációs elakadás is játszi könnyedséggel megoldódhat. Amikor aztán a Nap a Szűz jegyéből a Mérlegbe lép (egész pontosan 22-én), a külső-belső harmóniáé és az ügyek békés elrendezéséé lesz a főszerep. Jól hangzik, ugye? Pedig ez csak egy kis ízelítő mindabból, ami még jönni fog!

nagy szerencse

Lesz, aki örül, lesz, aki nem

A kalandvágyó Ikrek, Nyilas vagy Kos szülöttek biztosan imádni fogják a mozgalmas szeptembert, a stabilitásra törekvő Bika, Rák vagy Halak jegyűek azonban lehet, hogy zokon veszik a változásokat.

A Szűz, a Mérleg és a Bak jegyűek jobban szeretik, ha minden az elképzeléseik szerint alakul és nem űznek velük tréfát az égiek, az új helyzetekhez azonban mindig gyorsan alkalmazkodnak és kihozzák belőlük a legjobbat.

Az Oroszlán, a Skorpió és a Vízöntő szülötteknek nem kenyere a láblógatás, így ha kicsit ki is fáradnak, többre értékelik az izgalmakat, mint a monoton és unalmas napokat. Nézd csak meg, mikor hívnak táncba az égiek szeptemberben!

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top