nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Felpörget a növő Hold – Heti holdhoroszkóp 2024. szeptember 4-10.

A keddi újhold friss energiával láthatott el, amivel újult erővel és koncentráltan foghatunk terveink megvalósításába.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – szeptember 4.

A Hold: nő
Jegy: Szűz, 18:12-től Mérleg

Ma még bátran előveheted azokat a feladataidat, melyekhez koncentrált figyelem és precizitás szükséges. Ha összeszedjük erőnket, egészen különleges fegyelemről és szorgalomról is tanúbizonyságot tehetünk. Ráadásul amit ma elvégzünk, az már biztosan nem fog nyomasztani a hét hátralévő részében.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 5.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Különös gonddal válogasd meg mai táplálékodat, mert a növő Hold ereje segíti a vitaminok, nyomelemek beépülését szervezetünkbe. Ettől persze nem lesz csodaelixír semmiből, de nem árt, ha ma jobban odafigyelünk erre.

PÉNTEK – szeptember 6.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Érdemes összefogni, ha valami különösen nehéz feladatról, munkáról van szó, egységben az erő alapon. Minden kis segítségért hálásak lehetünk, a csapatmunka pedig abban is segít, hogy értékes emberi kapcsolatok erősödjenek meg közöttünk.

SZOMBAT – szeptember 7.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 07:19-től Skorpió

Nem baj, ha most hétvégére maradt a nagymosás, mert mindkét nap vizes jegyben jár a Hold. Maradjon azért idő a pihenésre is, de ez lehet a feltöltődésnek valamilyen aktívabb formája, ami megmozgatja testedet-lelkedet.

VASÁRNAP – szeptember 8.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Meglepően intenzív érzelmekkel reagálhatunk egy-egy helyzetre, sőt, ezek akár növekedhetnek, örvényeket vethetnek. Kérdés, hogy ezen a téren mennyire kell, kell-e egyáltalán felpörögnünk vagy jobb lenne inkább a lelki nyugalomra törekednünk. Döntési helyzetben próbáljunk elfogulatlanul érvelni, elengedve makacsságunkat és a saját igazunkhoz való ragaszkodást.

Hold kávészemekből

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – szeptember 9.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió, 19:26-tól Nyilas

Ma még kitarthatnak felkavaró érzelmeink, legjobb lesz a munkába temetkezni és folytatni a hónap elején kitűzött céljaink megvalósítását. Minden egyes kis lépés számít, sőt az is, aminek esetleg most még nem is érezzük a hatását és eredményét.

KEDD – szeptember 10.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

A teljesítményt és sikert tűzhetjük most zászlónkra, persze nem kell ezzel kérkedni, de önbizalmunkat és önmagunkba vetett hitünket nem árthat egy kicsit erősíteni. Minden egyes megtett lépés erőt fog adni ahhoz, hogy megtegyük a következőt, sőt, másokat is inspirálhatunk és lelkesíthetünk.

Ez is érdekelhet 2024. szeptemberi naptár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top