nlc.hu
Horoszkóp
Szeptemberi tarot jóslás

Ilyen lesz a szeptembered a Tarot kártyák szerint

Ha kíváncsi vagy, mit tartogat és hogy hozhatod ki a legtöbbet az előtted álló hónapból, szívleld meg a szeptemberre kivetett Tarot kártyák tanácsait!

Ahhoz, hogy kiderüljön, mire számíthatsz szeptemberben, az úgynevezett kollektív Tarot kártyavetést érdemes használni. 

Ilyen lesz a szeptembered a Tarot kártyák szerint

Ezúttal Midnight Tarot kirakása fedte fel, mit hoz az előtted álló időszak, amivel kapcsolatban fontos kiemelni, hogy ez egy általános útmutatás. Kihívást jelentő élethelyzetben vagy téged komolyabban foglalkoztató kérdések esetén a személyre szabott Tarot kártyavetés segíthet.

Szeptemberi  Tarot előrejelzés

A kártyák tanácsa az ősz első hónapjára, hogy hagyjuk egy kicsit kiabálni a bennünk lakozó oroszlánt, mert ha elnyomjuk, később dühösen veszi át az uralmat.

„Még ha úgy is tűnik, hogy sikerül megszelidíteni a vadállatot és engedelmes kiskutyává alakítani, ravasz róka képében ismét erőre kap. Akkor pedig jobb, ha hagyjuk, hogy elfoglalja helyét, hiszen az ösztöneit képtelenség elnyomni!” – mondta előljáróban az nlc-nek Gergely, a Midnight Tarot életre hívója.

Most pedig jöjjön az általa készített, részletesebb előrejelzés!

Megnézem
Összes kép (4)

Nyitókép: Instagram – @tarot_midnight

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top