nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek minden érzelem kiül az arcára

Csillagjegyek, akiknek minden érzelem kiül az arcára

Ezek a csillagjegyek egyáltalán nem takargatják az érzelmeiket.

Bika

A Bika szomjazza az olyan kapcsolatokat, ahol őszintén, ítélkezéstől mentesen mutathatja meg az érzéseit vagy mondhatja el a véleményét bármiről. Olyan partnerre vágyik, akitől érzelmi biztonságot és támogatást kap, cserébe maximális lojalitást, hűséget, szeretetet várhatsz. Kedves és szeretetteljes, ritkán tart haragot. De aki egyszer megbántja, annak soha nem bocsát meg, sőt, mindig, minden érzelem ki fog ülni az arcára, és akkor isten irgalmazzon, aki megbántja!

Csillagjegyek, akiknek minden érzelem kiül az arcára

200445027-001

Mérleg

A Mérleg az egyensúlyra törekszik a kapcsolataiban, ehhez pedig két dolgot tart elengedhetetlennek: az őszinteséget és az igazságosságot. Igyekszik mindent megteremteni és minden tőle telhetőt megtenni az őszinte, megértő és harmonikus párkapcsolathoz. A Mérlegnek az arcára ugyanúgy kiül a boldogság, mint a harag vagy a szomorúság. Ő sem tudja elrejteni az éréseit. Aki pedig megbántja őt, azzal többé szóba sem áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top