nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Duzzadó holdenergiákkal telítve – Heti holdhoroszkóp 2024. szeptember 11-17.

A növő Hold ereje támogat, hogy örömmel és lelkesen vessük bele magunkat következő napjainkba.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – szeptember 11.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

Ne hagyd, hogy bármi is lelohassza lelkesedésedet. Sőt, akár a régi, ismert dolgokban, feladatokban is örömforrásra lelhetünk: próbáljunk gyermeki érdeklődéssel és nyitottsággal tekinteni rájuk. Ugorj neki a feladatlistádnak, most extra adag aktivitással és lendülettel számolhatsz!

CSÜTÖRTÖK – szeptember 12.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas, 05:36-tól Bak

A mai holderők támogatnak abban, hogy átgondolt és racionális döntést hozz. Érdemes átnézni, hogy milyen hatékony módszerek visznek közelebb a célodhoz. Arra is szánj időt – ha lehet, a nap elején, – hogy ésszerűen priorizáld az előtted álló feladatokat.

PÉNTEK – szeptember 13.

A Hold: nő
Jegy: Bak

Ma még velünk lesz egy olyan fegyelmező erő, ami elősegíti koncentrált állapotunkat és figyelmünk összpontosítását. Ezekkel megsokszorozhatod eredményességedet, ami azért különösen fontos, mert így remélhetőleg semmi aggódnivaló nem marad hétvégére.

SZOMBAT – szeptember 14.

A Hold: nő
Jegy: Bak, 10:53-tól Vízöntő

Érdemes mára társas összejövetelt, családi ebédet, baráti partit szervezni. Elő a társasjátékokkal, a vicces családi sztorikkal vagy a gitárral egy jó kis közös énekléshez. Semmiképp ne utasítsd el a társaságot, inkább élvezd és egyben erősítsd a közösség megtartó erejét.

VASÁRNAP – szeptember 15.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő

A mai holderő támogat minden olyan programot, amiben a vidámság az úr. Vedd könnyedén a mai eseményeket, próbáld mindennek a humoros oldalát nézni és meglátni. Bár lehet, hogy extra házimunkát nem akartál mára időzíteni, de az talán belefér, hogy alaposan kiszellőzteted a lakás minden rejtett zugát, beengedve a friss őszi levegőt.

Hold és hölgy

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – szeptember 16.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő, 12:39-től Halak

A hét kezdetén engedj képzelőerődnek és ne fogd vissza nagyra törő terveidet. A hét eleji lendülettel akár egyből bele is foghatsz némelyik megvalósításába, nem baj, ha csupán az első lépésig jutsz ma. Semmiképp se engedd, hogy megoldásra váró ügyeid a fejedre nőjenek és maguk alá temessenek!

KEDD – szeptember 17.

A Hold: nő
Jegy: Halak

Tervezd mára növényeid locsolását, sőt, táplálni is érdemes őket pluszban, a tápanyagok és ásványi anyagok most hatékonyabban épülnek be. Érdemes lenne megérzésedre támaszkodni, különösen olyan kérdésekben, hogy mire is koncentráld maholnap az erőidet, ezzel már készülve a holnapi teliholdra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top