nlc.hu
Horoszkóp
Ezotéria: ezért ne féljünk a péntek 13-tól

Ezotéria: ezért ne féljünk a péntek 13-tól!

A péntek 13-a pont annyira szerencsés vagy szerencsétlen, amennyire annak tartjuk.

Aki retteg a péntek 13-tól, az bizton számíthat arra, hogy rettenetes dolgok történnek vele; és ez fordítva is igaz.

Ezotéria: ezért ne féljünk a péntek 13-tól

(Fotó: Getty Images)

Ahhoz, hogy a mai napunk jól sikerüljön, elég megfogadnunk néhány egyszerű jó tanácsot:

  • Mondjuk le a nemszeretem programjainkat! Nincs szükség arra, hogy eleve olyan helyre menjünk, ahol rosszul éreznénk magunkat.
  • Lepjük meg magunkat valami aprósággal: gyújtsunk meg néhány színes gyertyát, nézzük meg a kedvenc vígjátéksorozatunkat! Ezek jókedvre derítenek és segítenek a pozitív energiákra hangolódnunk!
  • Meditáljunk! Bármilyen vezetett meditáció megfelelő erre a célra. Ha még sohasem meditáltunk, akkor kezdjük a legegyszerűbb módszerrel: Csukjuk be a szemünket, és néhány percig lélegezzünk mélyeket, majd képzeljük el, hogy egy réten vagyunk, amelyen csak a kedvenc virágaink nyílnak. Miután itt eltöltöttünk néhány percet, határozzuk el, hogy ma csak jó dolgok történhetnek velünk, majd nyissuk ki a szemünket!

Miért balszerencsés a péntek 13 a számmisztika szerint?

Állítólag 13 lépcsőfok vezetett a kivégzéseken a bitófához. Erről sokan azt mondják, hogy csak legenda, az viszont tény, hogy a tarot kártya 13. lapja a halál. Pont 13.-ként illik bele a tarot lapjai közé, bár általában nem jelent valódi halált, inkább csak valaminek a végét.

Egyes magyarázatok szerint a 13-as azért balszerencsés, mert egy évben ennyi telehold van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top