nlc.hu
Horoszkóp

Szerencsés lesz a péntek 13-a ezeknek a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiknek szerencsésen alakul a péntek 13-a

A péntek 13 egy híresen szerencsétlen dátum – de nem ezeknek a csillagjegyeknek. Ha közéjük tartozol, nincs mitől tartanod a mai napon.

A 13-as szám évszázadokon át a különböző babonák forrásának, a balszerencse megtestesülésének számított. Sok épületben kihagyják a 13. emeletet, a triszkaidekafóbia a 13-as számtól való rettegés furcsa félelme, a péntek 13 pedig egy híresen rossz ómennel járó napnak számít. De nem kőbe vésett a szám negatív konnotációja: gondoljunk csak Taylor Swiftre, akinek éppen ez a szerencseszáma. Az alábbi csillagjegyek ezen a péntek 13-án megidézik a belső Taylorjukat, ugyanis kifejezetten mázlis napjuk lesz.

Taylor Swift

Fotó: Michael Tran / AFP

Vízöntő

Rengeteget dolgoztál magadon az utóbbi időszakban, különösen, ami a kapcsolataidat illeti. Éppen ezért nem is hisszük, hogy meg fogsz lepődni, ha azt mondjuk: a sok befektetett munka végre meghozza gyümölcsét. Az univerzum meg fogja jutalmazni a kitartásodat. Ha szingli vagy, ez egy új szerelmet jelent, ha pedig már foglalt a szíved, akkor a kapcsolatotok magasabb szintre lépését.

Rák

Ide halljuk, ahogy forognak a fogaskerekeid. Tele vagy ötletekkel, szokatlanul magas fokon pörögsz, ezt pedig érdemes is lesz kihasználnod. A kreatív energiáid annyira pezsegnek, hogy most jött el a pillanat, hogy megvalósítsd egy álmod, megszerezz egy régóta áhított lehetőséget. Vágj bele, jó lesz!

Mérleg

A hónapban van a szülinapod, ami amúgy is azt jelenti, hogy te vagy jelenleg a főszereplő. Igen, az univerzum számára is, ami extra figyelmet fordít most rád. Így erős hátszéllel törhetsz a személyes céljaid elérése felé. De még az is lehet, hogy egyszerűen az öledbe pottyan majd olyasvalami, amire már régóta áhítozol.

Bak

Mostanában azt tanulod, hogyan tudsz kérni és elfogadni másoktól segítséget. Most pedig elérkezett a vizsga. Készen állsz a feléd ömlő szeretet és támogatás befogadására? Legyél nyitott rá, mert a környezeted nagyon meg akarja mutatni, mennyire fontos személy vagy az életükben. A kapcsolataidban, barátságaidban találod ezúttal a legtöbb szerencsét.

Nyitókép: Depositphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top